articol sponsorizat de

Masa de 1 Decembrie, un obicei de transmis copiilor. Gătește românește, ca la mama acasă

Theodora Fintescu, redactor
scris pe

Gustul mâncării românești este o călătorie înapoi în timp, în copilăria petrecută pe meleagurile natale sau în spatele blocului, cu toată gașca de copii. Are aroma gogoșilor cu gem, făcute de mama, de plăcintă cu brânză sărată a bunicii și de mămăliga aurie, care târziu ne-a convins de farmecul ei. Toate aceste preparate sunt mai mult decât mâncare, sunt o parte din noi, din amintirile noastre cele mai dragi.

Și pentru a sărbători Ziua Națională a României, Kaufland ne oferă un motiv în plus să apreciem bogăția culinară autohtonă: o reducere de 20% la toate produsele „Vreau din România” între 29 noiembrie și 5 decembrie.

Din pasiune pentru savoarea produselor făcute în țara noastră, Kaufland ne invită să descoperim împreună gastronomia autentic românească. Sub eticheta „Vreau din România”, vei găsi la raft peste 270 de produse românești, de la furnizori și producători locali. De la alimente de bază, lactate și brânzeturi, până la carne, mezeluri sau murături, fiecare produs este o reflecție a tradiției și culturii românești.

Reţete străvechi, păstrate cu sfinţenie şi transmise din generație în generație, pentru ca azi copiii și orășenii să poată degusta o fărâmă din istoria, cultura şi arta gătitului simplu, tradiţional, bazat pe roadele pământului nostru.

De la salamul bănățean, cârnații oltenești, până la fasolea bătută și salata de vinete cu ceapă, fiecare produs este o poveste a gustului autentic românesc. Toate sunt preparate după rețete autentice și conțin ingrediente de cea mai bună calitate, atent monitorizată, ce poartă garanția calității Kaufland.

Marca proprie „Vreau din România” este un manifesto al tradiției și culturii noastre. Este România pe care o știm din viață, din poveștile bunicilor, din plaiurile cu dor, din curajul eroilor, din ochii tăi. Reconectează-te cu țara ta și bucură-te de tot ce îți oferă ea!

Află mai multe despre produsele românești, disponibile la Kaufland: kaufland.ro/Vreau-din-românia.

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa