ViruProtect scurtează durata răcelii cu până la 3 zile

Cristina Călin, redactor
viruprotect

Trăim pe repede înainte, ne grăbim ca să bifam cât mai multe, așteptăm week-end-ul, apoi finalul lunii, apoi vacanța la ski. Iar în această goană continuă, o gripă sau o răceală ne pune pur și simplu la pământ. Pentru că ne forțează să ne oprim 7, 10 sau 14 zile din cursa vieții. Unora dintre noi ni se pare o tragedie. Pauza poate părea catastrofală, pentru că ne oprește din făcut, din trăit, din experimentat. 

Și atunci, nu-i așa că ai da orice și ai face oricât ca să câștigi, să recâștigi câteva zile de energie în fața bolii? Și să te întorci victorios la viață și la bucuria de a fi bine.

După doi ani de izolare și însingurare, știm că fiecare AZI contează și face diferența. ViruProtect este AICI, ACUM pentru tine. În caz de neglijență, atunci când răceala sau gripa apar după colț, ViruProtect te ajută să câștigi lupta cu virusurile și îți face cadou 3 zile de energie, sănatate si vigoare pentru mai multe experiențe și mai multă bucurie de a trăi.

După doi ani în care am trăit destul de izolați și însingurați, ultimul lucru de care ai nevoie este o răceală. Dar este oare posibil să scurtezi durata unei răceli sau să o ții la distanță? ViruProtect este special creat să lupte împotriva virusurilor de răceala.

Cum acționează ViruProtect STADA?

Grație formulei sale unice, care combină glicerolul (ingredientul care formează o barieră ce captează virusurile și calmează mucoasa inflamată) și tripsina (enzima naturală care dezactivează virusurile și împiedică multiplicarea acestora), spray-ul oral ViruProtect STADA BLOCHEAZĂ, DEZACTIVEAZĂ și PROTEJEAZĂ copiii și adulții împotriva celor mai frecvente virusuri de răceală și gripă. Bariera creată de ViruProtect STADA protejează cavitatea bucală și gâtul, acolo unde se multiplică cele mai periculoase virusuri, împiedicând infectarea căilor respiratorii inferioare. 

Și nu uita: ViruProtect STADA dezactivează cele mai frecvente virusuri de răceală și gripă, între care Rhinovirus, Virus gripal uman de tip A, Coronavirus uman, Virus Respirator Sincițial, Adenovirus, reducând cu până la 99,9% încărcătura lor virală. Folosirea ViruProtect STADA este benefică, asigurând protecție împotriva virusurilor mai ales acum, în plină pandemie.

ViruProtect reduce cu până la jumătate perioada simptomatică a bolii

”Dacă răciți, luați măsuri ca să scurtați durata bolii. Folosiți spray-ul ViruProtect cât mai aproape de momentul debutului bolii, acesta având rolul de a scadea incarcatura virală prin deshidratea virusurilor si dizolvarea membranelor proteice virale, împiedicând astfel multiplicarea virurusurilor și implicit ajutînd la scurtarea perioadei de boala si grăbind procesul de vindecare”, punctează dr Cezarina Matei.

Mai multă atenție la neatenție

”Gura și nasul sunt poarta de intrare a virusurilor în corp, așa că e nevoie să fim cu băgare de semă ca să ne protejăm, să ne spălam des pe mâini, să curățăm des nasul copiilor de mucozități. Un alt detaliu important de care să ținem cont este să nu creăm un mediu propice dezvoltarii germenilor și virusurile care pătrund prin nas sau gură, aluneca în gât și de acolo încep să se multiplice. Ce putem face? Înainte de ieșirea din casă, putem miza pe ViruProtect STADA, un spray care inactivează virusurile, nepermițându-le multiplicarea. Acționează prin captarea și deshidratarea virusurilor, realizată de glicerol, și prin dizolvarea membranei proteice, realizată de enzima numită tripsină, ce se află în compozitia produsului”, ne sfătuiește medicul Cezarina Matei.

Alege să previi

”În ultimii ani, se vorbește din ce în ce mai mult despre prevenție și despre importanța ei. Este înțelept să înțelegem că este mult mai sănătos să prevenim, să protejăm organismul decât să îl tratăm”, punctează dr Matei.

”Sportul, odihna suficientă, contactul cu natura nepoluată, alimentația corectă și echilibrată, evitarea stresului, menținerea bunei dispoziții ne ajută să ne păstrăm organismul sănătos. În această perioadă, suntem mai predispuși la a contacta virusuri cu poartă de intrare respiratorie. Pentru a ne proteja, putem folosi înainte de a ne expune la contactul cu alte persoane un spray care inactivează virusurile, nepermițându-le multiplicarea. Sugestia noastră? ViruProtect STADA, cu acțiune locală, care trebuie pulverizat în cavitatea bucală și în gât.”

Dr. Cezarina Matei

Există câteva trucuri prin care poți să scurtezi/ ușurezi simptomele unei răceli deja instalate – de la a bea suc de lămâie cu miere, până la folosirea unui umidificator sau mai multă odihnă pentru corpul tău. Dar ți s-a întâmplat vreodată să iei o răceală și să te întrebi ce ai fi putut totuși face ca să o eviți? Daca da, atunci contează pe ViruProtect și bucură-te de viață.

Despre STADA România

STADA Romania este parte integrantă a grupului STADA Arzneimittel AG și este prezentă pe piața din România din anul 1997 prin Stada M&D SRL și Stada Hemofarm SRL (laborator specializat în testarea produselor pentru companiile grupului Stada, la nivel global). STADA are un portofoliu variat de produse, oferind pacienților atât medicamente inovative și generice, medicamente fără prescripție medicală, produse farmaceutice specializate (biosimilare), cât și produse CHC (Customer Health Care). Anul 2020 a reprezentat un an al transformărilor pentru STADA România, focusul principal fiind integrarea operațiunilor locale ale Walmark România, tranzacție ce a avut loc la nivel global la finele lui 2019 și a fost aprobată local de Consiliul Concurenței pe data de 19.02.2020.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa