Târg de Carte SF&Fantasy, pe 1 și 2 aprilie, la Casa Artelor

TOTUL DESPRE MAME

Final Frontier, târgul de carte SF&Fantasy,  te așteaptă la cea de-a șasea ediție în week-end-ul 1-2 aprilie 2017, între orele 11:00 și 19:00, la Centrul Cultural Casa Artelor  (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti) partenerul principal al evenimentului. Târgul de carte ce se adresează în egală măsură adulților, cât și copiilor – de fapt, adulții vizitatori la târg sunt îndemnați săți bucure copilul interior.

Copilăria este o etapă în care este esențială încurajarea creativității de către părinți în scopul creșterii potențialului copiilor și descoperirii unor talente ascunse. Iar la Final Frontier #6 cei mici pot fi tot ceea ce își doresc și pot locui fără opreliști în lumile lor imaginare.

Începem cu volumele speciale pregătite de editurile care vor participa la târg – pentru că un fan SF&Fantasy adevărat se vede de mic! – colecții de cărți specializate pentru juniori și adolescenți de la Nemira, Paladin, Tritonic, Corint, BooksExpress și Tracus Arte. Dar în afară de cărți se vor găsi și alte produse: benzi desenate (HAC!BD), figurine, jocuri (Red Goblin) și obiecte artizanale (Nyx Art, WizzArt Room), expozanți privind tehnologia (Academia inventeaza.ro – programare și robotică, ResearchX Development – imprimante 3D).

Curiozitatea copiilor este fără margini, așa că îi invităm ca după ce explorează întregul târg să testeze și să învețe lucruri noi în zona de ATELIERE: află totul despre Astronomie, învață să creezi Bandă desenată și construiește roboței la Atelierul de Robotică.

 

Stați cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uitați de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți.  #FF6

Când: 1-2 aprilie 2017

Unde: Centrul Cultural Casa Artelor  (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti)

Program: 11:00 – 19:00

Eveniment marca Bookblog.ro  – cel mai important blog despre cărți și lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existență, el a devenit un reper pentru tinerii pasionați de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine și mai ușor cărțile care merită citite.

Parteneri principali: Centrul Cultural Casa Artelor  și Primăria Sectorului 3

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa