Start vitalitate cu gama Ostart Vital

Ileana Mirescu

Ne bucurăm că toamna încă nu a adus cu ea ploaia, vântul și temperaturile scăzute. Vremea caldă și însorită este perfectă pentru orice activitate îți poftește inima, plus că soarele este benefic și pentru fixarea calciului în oase.

Perioada caniculară este și un prilej de pierdere excesivă a lichidelor și electroliților din organism, iar când totul vine pe fondul lipsei de calciu, te poți confrunta cu apariția crampelor musculare, senzației de amorțire a degetelor, stărilor de oboseală și iritabilitate.

Pentru a preveni astfel de probleme îți recomandăm să încerci niște suplimente alimentare care ajută organismul să facă față cu brio încercărilor și să îți mențină o sănătate în parametrii normali.

Ostart Vital Ca + D3 conține un complex important în desfășurarea normală a proceselor fiziologice și are rol benefic în menținerea sănătății organismului.

Ostart Vital Ca + D3 se recomandă persoanelor cu activitate fizică intensă, în preconcepție, sarcină și alăptare sau  celor care necesită un aport crescut de calciu, precum și în cazul pierderilor excesive de lichide și electroliți, cum ar fi în perioadele de caniculă.

Comprimate sau plicuri?

 Ostart® Vital Ca + D3, comprimate sunt destinate copiilor peste 5 ani și adulților. Aceste comprimate menţin sănătatea oaselor și a dinţilor, ajută la funcţionarea optimă a mușchilor și a nervilor (cum ar fi copiii în perioada de creștere), contribuie la coagularea normală a sângelui. Sigur în sarcină și alăptare. Fără zahăr.

 Ostart® Vital Ca 1500 + D3, plicuri sunt uşor de administrat, cu gust plăcut şi bine tolerat, acest Doar un plic pe zi conferă rapid un aport substanțial de calciu și vitamina D3. Fără zahăr.

Află  mai multe informaţii despre gama Ostart pe https://www.fitermanpharma.ro/game/ostart/

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa