Sanosan Mama, pentru mămici împlinite, frumoase și încrezătoare

Cristina Călin, redactor
sanosan mama

Să fii mamă e un lucru minunat, dar și poate cel mai dificil job. O viitoare mamă este cu siguranță nerăbdătoare și copleșită de emoție pe parcursul sarcinii, iar aducerea pe lume a bebelușului reprezintă o împlinire neasemuită.

Însă toate acestea vin la pachet și cu alte schimbări, de ordin fizic: vergeturi, piele uscată, sâni extrem de sensibili. Pentru a ajuta noile mame să treacă cu bine peste aceste schimbări, Sanosan a dezvoltat gama de produse Mama, ai cărei formule oferă îngrijire eficientă și sigură.

Gama Sanosan Mama cuprinde 5 produse:

 

Ulei anti-vergeturi: conține o combinație de 4 uleiuri de origine 100% naturală (ulei de semințe de struguri, de migdale, de măsline și floarea-soarelui) și acizi valoroși omega 3, 6 și 9, pentru a menține elasticitatea pielii și a preveni vergeturile.

Cremă anti-vergeturi: cu un complex de elastină și colagen, această cremă este ideală pntru masaj, deoarece menține pielea elastică și ajută la prevenirea vergeturilor. Acum în cantitate dublă, într-o unitate de produs-200 grame.

Fluid reducere vergeturi: conține ingrediente active și formula specială SynMat – o combinație de extract de phaseolus lunatus și rutin (tratează celulele inflamatorii activate), precum și 2 peptide (stimulează repararea matricei extracelulare deteriorate). Crema poate reduce adâncimea medie a vergeturilor cu până la 72% după 2 luni de utilizare. Acestea se estompează și devin mai fine. Produsul contine collagen si elastin oferind supletesi fermitate.

Balsam mameloane: obținut din 100% lanolină naturală pură, balsamul este sigur atât pentru mamă, cât și pentru copil în procesul de alăptare. Ajută pielea să-și refacă nivelul de hidratare și îi  îmbunătățește bariera naturală de protecție. De asemenea, este ideală pentru buze uscate sau pentru arsuri, precum și pentru pielea uscată a bebelușului.

Tampoane de protecție pentru sâni: din material moale, ce lasă pielea să respire, acestea oferă o fixare de durată cu ajutorul benzilor și a formei ce se potrivește perfect pe sân. Din celuloză extrem de absorbantă, au o folie interioară extrem de moale, ce se potrivește zonei extrem de sensibile.

Produsele NU conțin  parabeni, uleiuri minerale, parafina și sunt testate clinic.

Puteți achiziționa SANOSAN în farmaciile si magazinele specializate pentru copii, precum și supermarketurile  sau hypermarketurile din întreaga țară. Ele pot fi gasite și online pe principalele site-uri consacrate (generaliste și pentru copii).

Mai multe informații găsiți pe: www.sanosan.com.ro dar și pe paginile de social media:  https://www.facebook.com/sanosanromania/ https://www.instagram.com/sanosanromania/

Te-ar mai putea interesa