Regulatpro ® Bio – Un plus de ajutor 100% natural pentru sănătate!

Cristina Călin, redactor
regulatpro bio

Știați că în corpul uman au loc mai mult de 200 de milioane de procese chimice în fiecare zi? Fiecare proces individual este controlat de enzime, produse special de organism, iar principalul purtător de energie din celule este substanța valoroasă numită adenozin trifosfat (sau abreviat ATP). Corpul nostru folosește enzimele pentru a regla aproape toate procesele folosind o cantitate imensă de ATP.

În mod normal, organismul reface resursele de enzime, dar există situații când este supus unui efort fizic intens sau este slăbit, iar atunci nivelurile scăzute de enzime pot determina apariția diverselor tulburări cu un impact direct asupra calității vieții, cum este cazul valoroasei imunități, atât de necesare în perioada aceasta. 

Regulatpro® Bio este un produs 100% natural cu un conținut de bioelemente active ce sporește producția de ATP în celule și stimulează sistemul enzimatic, ceea ce duce la creșterea energiei, vitalității, creșterea capacității de lucru și îmbunătățirea generală a stării de sănătate și a calității vieții.

Care este compoziția Regulatpro® Bio: 

15 compuși Regulatpro® sunt reprezentați de fructe, legume și semințe de origine exclusiv organică. Prin metoda brevetată de fermentare cascadă pe o perioadă de 12 săptămâni, toate ingredientele sănătoase sunt “descompuse” și concentrate până la atingerea nivelurilor foarte ridicate de enzime bioactive. 

Fermentarea în cascadă este o metodă unică brevetată pentru a crea elemente biologic active în mod natural, recreând absorbția cascadă a substanțelor (enzimelor) din corpul uman.

Care sunt efectele benefice obținute prin administrarea de Regulatpro® Bio:

  • Ajută procesele de metabolizare în organism și echilibrul enzimelor
  • Îmbunătățește producția de energie, restabilește și activează toate procesele din celule
  • Reglează sistemul imunitar slăbit sau care funcționează defectuos
  • Efect de reglare asupra sistemului endocrin
  • Accelerează metabolismul
  • Reglează echilibrul pH (acido-alcalin)
  • Reglează și menține flora intestinală sănătoasă
  • Ajută procesele de purificare și detoxifiere
  • Reduce stresul oxidativ
  • Întărește mecanismele de apărare ale corpului

Regulatpro® Bio poate fi administrat atât în bolile virale acute, inflamatorii, cât și cronice și preventiv. Datorită întregii sale compoziții naturale și a efectului benefic, poate fi administrat de femeile însărcinate, copii și adulți.

Mai multe detalii despre produs (ingrediente, beneficii, administrare) puteți găsi pe: http://regulatpro.ro/, dar și pe rețelele sociale: www.facebook.com/regulatproromania și www.instagram.com/regulatpro_romania/

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa