Când răceala îți dă târcoale, ia atitudine! (P)

Propolis C îți dă putere în lupta cu răceala.

Theodora Fintescu, redactor
Propolis C, cu o cantitate mare de vitamina C, este util în răceală și gripă.

Simți un disconfort în gât, nasul îți este înfundat, nu te poți concentra la sarcinile zilnice și parcă ai o stare de oboseală? E clar, te-ai pricopsit cu o răceală.

Mai ales în această perioadă, răceala îți dă programul peste cap. Iar când simptomele te invadează, este bine să ştii că aliați în lupta împotriva lor.

Propolis C Răceală și Gripă de la Fiterman Pharma te ajută încă de la primele simptome enumerate mai sus, pentru că asigură organismului o cantitate mare de vitamina C, extrem de necesară în lupta cu virusurile.

Nu conține zahăr

În plus, Propolis C Răceală și Gripă conține extracte standardizate de tinctură de propolis, echinacea, fructe de soc și de măceș, care ajută la reducerea simptomelor asociate răcelii sau gripei, având o acţiune puternică imunostimulatoare. Produsul este fără zahăr, dar cu gust plăcut de zmeură!

Propolis C Răceală & Gripă se administrează de la primele simptome, fiind disponibil în două variante:

  • Pentru copiii peste 1 an: PROPOLIS C Răceală și Gripă Copii – conține extracte naturale standardizate de flori și fructe de soc, de fructe de măceș, de echinacea, tinctură de propolis și 400 mg de vitamina C.
  • Pentru copiii peste 12 ani și adulți: PROPOLIS C Răceală și Gripă Adulți– conține extracte naturale standardizate de fructe de soc și măceș, de echinacea, tinctură de propolis și 900 mg de vitamina C.

1 plic/zi de Propolis C Răcealăși Gripă îți dă putere maximă în lupta cu răceala!

Mai multe informații despre Propolis C® Răceală și Gripă găsiți pe site-ul www.fitermanpharma.ro. Produsele sunt disponibile atât pe shop.fitermanpharma.ro, cât și în farmacii.

Dacă simptomele nu se ameliorează sau se înrăutățesc, recomandăm consultul imediat al unui medic.

Urmărește-ne și pe facebook.com/LaboratoareleFiterman sau pe instagram.com/fitermanpharma

#PropolisC #FitermanPharma #imunitate

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa