Nicolae Oancea cooptat în top managementul Nutrivita Marketing & Distribuție

TOTUL DESPRE MAME
nutrivita

Nicolae Oancea (52) a preluat în ianuarie 2024 poziția de National Sales Manager al Nutrivita, unul dintre principalii jucători pe piata de import și distribuție a produselor dietetice și BIO din România, pentru a contribui la consolidarea afacerii și dezvoltarea a noi canale de distribuție.

Pionier al raftului de diet&bio din comerțul modern încă din 2007, Nutrivita se afla într-un amplu proces de transformare. Anul acesta compania fondată și condusă de Adelina si Cristian Păsat se va reloca într-un spațiu logistic propriu  cu o capacitate de stocare de peste 7000 de paleți, investiție greenfield în Ștefăneștii de Jos, Ilfov. În 2024 compania își propune consolidarea noului portofoliu de produse, înnoit în proporție de cca 60% în anul 2023 ca urmare a noilor reglementari de piață privind etichetarea Nutriscore dar și extinderea portofoliului cu noi parteneriate din zona de alimentație sănătoasă.

În acest context, compania anuntă cooptarea în structura de top management a lui Nicolae Oancea, manager cu experiența de peste 20 de ani pe piețele de farma și FMCG din România.

M-am alăturat cu entuziasm echipei Nutrivita la începutul acestui an din dorința de a contribui la dezvoltarea proiectului lansat de fondatorii companiei în urmă cu 17 ani. Am convingerea că produsele comercializate de noi răspund preocupărilor consumatorului modern pentru un stil de viață sănătos, o alimentație echilibrata, dar si pentru diete speciale. În această nouă formulă ne propunem diversificarea portofoliului de produse și abordarea unor noi canale de distribuție, astfel încât să răspundem cerințelor unei piețe dinamice dar și exigențelor sporite ale partenerilor din retail și a consumatorilor noștri.”

Nicolae Oancea, National Sales Manager Nutrivita.

Cartea de vizită a lui Oancea include poziții de management al echipelor de vânzări în companii precum Dr. Max/AdPharma, Polisano, FarmaVet, iMedica unde a coordonat distributia pe diferite canale de vănzare și managementul de portofolii complexe de pâna la 4.000 de produse.

Despre Nutrivita

  • Nutrivita este o companie romaneasca de distributie si marketing înființată în 2007 pentru a oferi produse dietetice, fitness și BIO de calitate consumatorilor români preocupați de o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos.
  • Nutrivita este partener strategic pe piata din Romania al Nutrition et Sante, Franța (producator de top de produse dietetice și BIO din Europa), Bauckhof, Germania (pionieri in alimentatia BIO pe baza de cereale) și partener regional pentru grupul Ecotone, Olanda (deservind tari precum România, Bulgaria si Slovenia).
  • Compania administrează un portofoliu de peste 400 de produse, acoperind eficient toate nișele diet, fitness nutrition, vegan și BIO prin mărci precum Gerble, Gerlinea, Isostar, Cereal, Bauckhof, Lago, Abonett, Balviten, Cupper Teas, Destination Cafe, BornWinner, Rusani, Probezzo, Vivisano, iChoc.
  • Nutrivita este și proprietarul mărcilor BioJunior – prima marcă romaneasca de produse ecologice pentru copii și Nutrivital – gamă de produse dietetice în sprijinul unui stil de viață sănătos.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa