Lasă-ți copilul să-și dea frâu liber imaginației, cu Evian si Medicover

TOTUL DESPRE MAME

Începând cu 1 Iunie, Ziua Copilului, și până la sfârșitul acestei luni, Evian și Medicover te invită să te bucuri de fiecare moment și sa-ți pui imaginația la joacă.

Toți copiii care vor ajunge în luna Iunie în rețeaua clinicilor Medicover vor primi un cadou din partea Evian. Pentru nou născuți și familiile lor, Evian a pregătit un CD cu 2 povești, două sticle de apă minerala naturală Evian și o scrisoare în care îi informează despre importanța hidratării.

Copiilor mai mari care vor ajunge în clinicile Medicover, în luna Iunie, Evian le-a pregătit o carte de colorat, cu CD inclus, și două sticle de apă minerală naturală Evian.

Evian împreună cu echipa Medicover recomandă să te hidratezi în fiecare zi. Corpul uman este format în preponderență din apă, deci apa este un element vital pentru alimentația celor mici și mari.

Știai că: apa minerală naturalăEvian este neatinsă de om, perfecționată de natură, îmbuteliată direct de la sursă și testată de 300 de ori pe zi, pentru a asigura puritatea ei? Evian este apa minerală naturală care aduce hidratarea de care ai nevoie, în cele mai bune condiții microbiologice. Provenită din Alpii Francezi și îmbuteliată după 15 ani de filtrare naturală.

Apa minerală Evian este disponibilă în sticle care se adresează atât celor mici de 0,33 l – perfecte pentru hidratare rapidă la locul de joacă,dar și în cantități mai mari, recomandate pentru întreaga familie.

Pentru că Evian prețuiește fiecare clipă pe care o poți petrece cu cei dragi, oferă tuturor posibilitatea de a comanda apa minerală naturală, atât de necesară în fiecare zi, chiar la ușa casei tale. Disponibilă spre vânzare cu livrare chiar la ușa ta și cu transport gratuitîn: București, JudetulIlfov, Cluj-Napoca, Timișoara,Baia Mareșipe Beicevrei.ro.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa