Eisberg România lansează noua sa gamă de salate ready to eat, în ambalaj reciclabil

Ileana Mirescu
eisberg românia

Eisberg România, cel mai important producător român de salate gata de consum ne readuce dorința de a mânca sănătos dar și gustos, în orice moment al zilei, oriunde ne-am afla. 

Noua gamă, disponibilă deja în lanțul de magazine Kaufland, ne propune cinci variante de salate bine echilibrate: cu ou fiert și ton, cu brânză feta și măsline, cu pui, parmezan și dressing Caesar și cu hummous și falafel, ca opțiune vegană.

Combinațiilor crocante și apetisante de frunze, legume și rădăcinoase li se adaugă acum proteine vegetale și animale (brânzeturi, ouă, ton, pui și alte ingrediente), în proporții ideale pentru a putea constitui un prânz sau o cină mereu la îndemână.

Denumirile și descrierile amuzante contribuie la starea de bine a consumatorilor, iar logistica foarte bine coordonată asigură o prospeţime maximă.

Atrăgătoarele ambalaje sunt nu doar ușor de folosit ci și de îndepărtat, fiind în întregime reciclabile.

Întregul demers al companiei se încadrează în filosofia cu care aceasta ne-a obișnuit – grijă pentru viață, sănătate și natură. 

Compania Eisberg este prezentă pe piața românească de peste 25 de ani, are în medie 120 de angajați, iar anul trecut a înregistrat o creștere de 24% a cifrei de afaceri și de 13% a volumului, atingând un total de 4600 de tone.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa