CONIL Fest, ediție specială de primăvară în memoria lui Kuky Hanafi

Cristina Călin, redactor
conil fest

Cea de-a XIX-a ediție festivalului CONIL Fest, organizat de Asociația Conil, va fi o manifestare specială dedicată memoriei lui Kuky Hanafi, tânărul cu dizabilități de numai 22 de ani plecat la îngeri chiar în ziua Sfântă de Crăciun. Desfășurat sub denumirea ”Primăvara Copiilor” festivalul este gândit ca un dar pentru toți copiii ca el, cu dizabilități, pentru care se fac atât de puține lucruri.

Sub cupola Circului Metropolitan București, în weekendul 9-10 martie, peste 1.500 de copii dintre care 600 cu dizabilitați, vor celebra împreună mama, femeia, primăvara scriind cele mai frumoase povești de iubire, toleranță și acceptare, prezentând momente artistice pline de emoție și sensibilitate.

Publicul prezent pe parcusul celor două zile de eveniment va avea ocazia să cunoască talentul, tenacitatea, dăruirea dar mai ales bucuria de a fi pe scenă și a dărui a copiilor nevăzători, a celor hipoacuzi, cu autism, sindrom Down, retard sau a celor cu dizabilități locomotorii. Ei vor prezenta sub cupola circului momente unice ce ne vor face să înțelegem că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce trebuie descoperită și încurajată!

Kuky Hanafi
Kuky Hanafi

Conil Fest, spectacole pentru toată familia

Publicul prezent la eveniment se va putea bucura și de o excepțională demonstrație de virtuozitate, seriozitate și talent oferită de Școala de Dans Românesc Larisa și Mărin Barbu care au ales să sărbătorească cei 19 ani de existență dăruind.

Alături de ei, copii talentați de la grădinițe, școli și cluburi din București și din țară vor performa, dându-și mâna într-o frumoasă horă a prieteniei ce simbolizează unicitatea noastră. În cadrul evenimentului, pe lângă prestațiile extraordinare ale copiilor participanți, vă veți putea bucura de momente încântătoare dăruite de artiști consacrați și personalități marcante ale vieții culturale românești. Și, pentru că evenimentul se desfășoară sub cupola circului, trei actori vestiți, Dorina Chiriac, Ada Milea și Radu Bînzaru vor aduce în fața dvs un pinguin, care era și el ”la circ, pe gheața unui răcitor” Alături de celebrii actori, momente artistice deosebite vor prezenta și Andra Tisha Mirescu, Edward Sanda, Alexandru Tudor și Mihai Axinte împreună cu Interstellar-event, aplaudând și încurajând performanța dar și prietenia dintre copiii tipici și cei cu nevoi speciale, acceptarea și integrarea acestora.

În foaierul Circului Metropolitan publicul prezent la eveniment se vor bucura și de ateliere, prezentări de produse, animație, studio foto și multe alte surprize.

Un eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Proedus și Circul Metropolitan București.

Intrarea la eveniment este liberă iar distracția garantată!

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa