Deichmann anunță o colecție nouă: retro is back!

Sneakers iconici de la Nike, adidas, Puma, Fila, dar și de la alte mărci de top sunt din nou în centrul atenției. Caută colecția în magazinele Deichmann și online!

TOTUL DESPRE MAME
colecția retro deichmann
În magazinele Deichmann și online, o nouă colecție retro pentru femei, bărbați și copii. FOTO: Deichmann

La Deichmann găsești acum o nouă colecție – Retro is back – dedicată stilurile care au scris istorie, dar și reinterpretări moderne ale unor modele clasice, pentru a le integra cu succes în ținutele tale și ale celor dragi, mici și mari, în fiecare zi.

Retro, stilul care nu se demodează niciodată, este din nou pe rafturile magazinelor Deichmann și în magazinele lor online. Sneakers iconici de la Nike, adidas, Puma, Fila, dar și de la alte mărci de top sunt din nou în centrul atenției. Rămân cei mai iubiți pantofi sport de mai bine de 30 de ani și își sărbătoresc revenirea cu modele și culori proaspete.

Sneakers retro, baza perfectă pentru orice stil

Indiferent că te îmbraci pentru birou sau pentru o plimbare însorită, modelele retro de sneakers sunt punctul de plecare al oricărei ținute. Sneakers oferă confort și versatilitate tuturor. Concepuți pentru a sportivii care aleargă sau pentru cei care merg mult pe jos, modelele retro de sneakers sunt articole de bază care au marele avantaj că pot fi combinate zi de zi și în mai multe moduri decât crezi.

Sneakers retro, un must-have pentru femei

O pereche bună de sneakers aduce beneficiile unui pantof confortabil și de anduranță, arătând în același timp elegant și la modă. Pot fi piesa de rezistență a unei ținute banale. Ori accentul de care are nevoie o rochie elegantă de vară pentru a putea fi purtată oriunde, atât la cumpărături, cât și la serviciu ori în vacanțe.

Variantele de culori ale colecției pentru femei ajung de la nuanțe simple, la modele cu blocuri de culori strălucitoare. Pot fi puse în valoare într-o multitudine de moduri – cu blugi, pantaloni de jogging sau cu rochiile preferate.

Modele retro și pentru copii și adolescenți

Perfecte pentru stilul vestimentar urban cool, Deichamnn propune o mulțime de modele de sneakers retro pentru copii și adolescenți. Sneakers sunt accesoriul perfect pentru uniformele școlare ale copiilor și adolescenților, iar retro este noua modă preferată a adolescenților. Și nu doar a lor!

Nike și Adidas, printre firmele preferate de bărbați

Nike este cel mai popular brand de sneakers din Statele Unite. Urmat de Adidas, după cum arată statista.com. O platformă online care oferă statistici, rapoarte și studii de piață pe o mare varietate de subiecte. Designul simplu și clasic al acestor sneakers retro este apreciat de mulți. Într-o lume în care mulți se îndreaptă spre modelele noi și populare, alegerea modelelor retro poate fi o modalitate de a arăta originalitate în stilul vestimentar. Modelele retro pentru bărbați cuprind brand-urile lor preferate.

Descoperă acum la DEICHMANN în magazine și în onlineshop toate modelele de sneakers retro și cumpără-ți noua pereche preferată. Retro is back in vogue!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa