Comunicat de presă: Tinerețe fără bătrânețe și digestie ușoară, cu noile produse BIO de la Life Impulse®

TOTUL DESPRE MAME

Primăvară este și a fost dintotdeauna sezonul prospețimii și al noilor începuturi, al voioșiei și al optimismului, al bucuriei de a fi întâmpinați în fiecare dimineață de razele blânde ale soarelui. Inspirat de natură să se reînnoiască, Life Care® lansează prima ediție din 2016 a catalogului de produse și oferte, cu  noi soluții pentru o viață mai fericită și mai sănătoasă.

Fericirea înseamnă, de multe ori, că noi și cei dragi nouă să fim sănătoși că să putem să ne bucurăm pe deplin de momentele frumoase petrecute împreună. Pentru că sănătatea joacă un rol atât de important pentru o viață împlinită, Life Care® își îmbogățește gamă de suplimente alimentare naturale marca Life Impulse® cu noi produse pentru un organism revitalizat și o digestie fără probleme.

Alga verde numită spirulină reprezintă unul dintre cele mai apreciate ingrediente naturale din întreagă lume, numărându-se, de altfel, printre cele mai vechi forme de viață de pe pământ. Life Impulse® Spirulină conține 60% proteină pură vegetală și integrează peste 50 de principii bioactive în fiecare tabletă de 400 mg de spirulină BIO, contribuind la îmbunătățirea a peste 50 de procese care au loc în organismul uman. Spirulină este bogată în cupru, fier, magneziu, potasiu și vitamine precum B1, B2, B3 și se dovedește utilă în tratamentul anemiei, detoxifierea, revitalizarea și energizarea organismului, reglarea colesterolului, echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, dar și accelerarea metabolismului pentru a susține procesul de pierdere în greutate.

Natură a fost și va rămâne cea mai bună sursă de soluții pentru  problemele noastre de sănătate.Dintre aceste remedii, anghinarea este ideală pentru probleme digestive, indigestii și crize biliare. Substanță activă din anghinare,  cinarina, contribuie la creșterea producției de bilă, ajutând la accelerarea tranzitului intestinal și reducând senzația de balonare. În plus, anghinarea conține inulină, o fibră naturală care este un prebiotic și care, la rândul sau, sporește nivelul de probiotice din intestinul gros. De aceea, Life Impulse® Sanobil ajută la o digestie rapidă și lipsită de probleme și contribuie la eliminarea lichidelor în exces din organism, rezolvând astfel problemă retenției de lichide în corp.

Pentru o viață cu adevărat sănătoasă, este important, însă, și să trăiești fiecare zi cu optimism și bunăvoință – sănătatea face casă bună cu o atitudine pozitivă asupra vieții!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa