Comunicat de presă: Împreună cu Oana Cuzino și produsele Cien, Lidl protejează frumusețea româncelor!

TOTUL DESPRE MAME

Lidl demarează un program care își propune să protejeze frumusețea românească, invitând româncele să conștientizeze importanța îngrijirii pielii. Cu gama de produse Cien, potrivită oricărui tip de piele și oricărei femei din România, putem să avem grijă de frumusețea noastră.

Puțină lume știe că pielea este, de fapt, cel mai mare organ al corpului omenesc. Din păcate, la fel de puțini înțeleg nevoia de a o îngriji zilnic. A întreține o piele sănătoasă nu este un proces extrem de complicat, nu trebuie să necesite un efort deosebit și trebuie să fie accesibil tuturor. Campania Lidl vine în sprijinul frumuseții cu sfaturi și produse potrivite și invită româncele să conștientizeze importanța îngrijirii pielii.

Deși sunt considerate printre cele mai frumoase femei din lume, doar 10 % dintre românce mai au grijă de felul în care arată. Astfel, pentru a-ți proteja frumusețea, gama Cien de la Lidl răspunde oricăror exigențe, dar și tuturor nevoilor pielii.

Crema Cien antirid cu Q10, recunoscută internațional

Redescoperă-ți încrederea în tine cu crema antirid cu Q10, care hidratează și pătrunde rapid în piele pentru o protecție optimă a acesteia împotriva agresiunilor externe. Totodată, produsul se bucură de recunoaștere internațională. În urma unui test realizat în 2014 în Italia, crema Cien antirid cu Q1O și-a demonstrat eficiența antirid și capacitatea de hidratare în comparație cu alte 14 creme de marcă din categoria cremelor hidratante și cremelor antirid care au făcut obiectul testării. În 2015, crema Cien antirid cu Q10 a primit recunoașterea „Les

Victoires de la Beauté”, în Franța. Cremele au fost testate și aprobate de către un juriu format exclusiv din consumatoare.

 

Reguli esențiale pentru îngrijirea tenului

Bucură-te de un ten sănătos și frumos, de dimineață până seara, oferindu-i tot ce este mai bun. Gama completă de creme Cien pentru față, de zi și de noapte, îți va răsfăța pielea și o va hidrata 24 de ore, oferindu-i tenului tău toate ingredientele necesare pentru o protecție completă.

Pentru că de multe ori uităm să folosim o cremă hidratantă înainte de aplicarea unui fond de ten, BB cream Cien este soluția pentru un ten perfect și hidratat. Crema este combinația optimă între un produs de îngrijire și machiaj și este disponibilă pentru două tonuri de piele.

Genetic, femeile au un derm mai subțire și mai sensibil, mai ales dacă se expun factorilor de mediu și stresului. Răsfață-ți pielea cu atingerea delicată a produselor Cien Med, gama special concepută pentru pielea sensibilă sau cea expusă unui mediu exterior solicitant.

Așadar, gama Cien de la Lidl este creată pentru ca tu să te simți bine în pielea ta, devenind o soluție simplă la îndemâna româncelor de pretutindeni. Frumusețea ta merită să fie protejată!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

http://www.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Twitter Lidl Romania

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa