Comunicat de presă: Echipamentele de joacă în aer liber, instrumente ideale în stimularea cognitivă a copiilor

TOTUL DESPRE MAME

Sosirea primăverii este momentul oportun pentru amenajări exterioare inteligente, unde echipamentele de joacă devin piesa de rezistență în proiectele mai mici sau mai mari, dar care au în comun cel mai frumos cuvânt: copilăria!

Urban-Market.ro, partenerul de joacă al copiilor activi, cunoaște importanța jocului în aer liber și pune la dispoziția celor care vor ca orele petrecute afară cu cei mici să se transforme în momente vesele, presărate cu asimilarea de noi cunoștințe, două echipamente inovatoare pentru activități educative outdoor– jocul labirint și traseul pentru biciclete și triciclete.

Realizate cu respect pentru natură și fabricate din materiale de cea mai bună calitate, produsele Urban-Market.ro oferă garanția unui mediu sigur și se integrează firesc în peisajul urban al locurilor de joacă din parcuri, școli și grădinițe.

Labirintul se remarcă în special prin complexitate, fiind alcătuit din panouri cu diverse forme geometrice, numere sau cuburi, ce angrenează la joacă un număr impresionant de copii. Parcurgerea labirintului îi ajută pe cei mici să-și antreneze capacitatea de orientare în spațiu, prin stimularea percepției vizuale și motorii. În același timp, copiii își dezvoltă spiritul de aventură și puterea de concentrare în situații cheie.

Prin modul său facil de asamblare, copiii au posibilitatea de a explora imediat spațiul de joacă și de a interacționa cu partenerii de distracție într-un timp foarte scurt.

Traseul pentru biciclete și triciclete este instrumentul ideal prin care cei mici își pot însuși într-o manieră ludică regulile de bază ale securității rutiere, atât din punct de vedere pietonal cât și al traficului auto sau pe două roți.

Suprafața traseului este realizată din dale confecționate din granule de cauciuc anti-traumă, un material moale ce îi protejează pe ștrengari de eventualele accidentări, fiind un mediu sigur de joacă și pentru copiii cu dizabilități. Pista are o lungime totală de 25 m și este delimitată cu gard. Pe traseu, cei mici vor întâlni gardieni sub formă de stâlpișori, cu indicatoare rutiere, o stație de benzină și chiar un teatru.

Dimensiunile sale permit amplasarea în locurile de joacă publice și private, devenind imediat un spațiu ideal de recreere în aer liber, ce facilitează întrecerile distractive dintre cei mici și practicarea sportului pe bicicletă sau tricicletă.

„Cunoaștem importanța jocului în aer liber, iar pentru noi fiecare sezon reprezintă o provocare. De aceea, ne dorim ca de fiecare dată să oferim clienților noștri alternative la spațiile clasice de joacă, unde cei mici să se poată bucura de ore bune de distracție și de activități care să îi ajute în formarea unei educații frumoase și sănătoase. Și credem că prin aceste două echipamente de joacă outdoor reușim să împlinim așteptările ștrengarilor pentru care curiozitatea este o virtute’’, a declarat Mihaela Dincovici, Director Comercial Urban-Market.ro

ISPH Building, 5-7 Vasile Lascar Street 5th floor, Room 401C Bucharest 2 T 021.313.49.06 www.puremedia.ro

Articolele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 2-8 ani și reprezintă un suport didactic inedit prin care cei mici îmbină într-un mod armonios învățatul cu distracția.

Gamele de produse Urban-Market.ro sunt realizate din materiale durabile și sustenabile, ce răspund normelor și standardelor de securitate europeană.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa