Comunicat de presă: De 1 aprilie, o “păcăleală” dulce de la Băcănia ROD

TOTUL DESPRE MAME

La cererea publicului, Băcănia ROD a pregătit un lot special de dulceață cu etichetă detașabilă!

Vrei să spui că ai făcut tu dulceața? Nimic mai simplu: îndepărtezi ușor eticheta atașată, nu lipită, și le oferi celor dragi dulceață autentic românească – de piersici, gutui, afine, zmeură sau pastă de măceșe. Realizată artizanal, din fructe bine coapte și culese cu grijă, dulceața Băcănia ROD urmează rețete tradiționale românești, “așa cum făcea bunica”, după cum declară clienții băcăniei. Din 29 martie, lotul special de dulceaţă este disponibil pentru toţi cei dornici de farse dulci, pe strada D.I. Mendeleev, nr. 2.

Băcănia ROD, magazin cu produse tradiționale românești realizate de producători locali din diverse zone ale ţării, își propune să ofere clienților numai produse artizanale, de casă. Băcănia comercializează 5 categorii de produse. Conserve de casă (dulceţuri, salate, murături, miere, uleiuri presate la rece), produse marcă proprie Băcania ROD, manufacturate printr-un proces lent, cu multă atenţie. Fructele şi legumele din care sunt produse conservele sunt fertilizate natural şi provin din grădinile localnicilor din judeţul Vâlcea şi din pădurile zonei.

Alte categorii de produse disponibile în Băcănie sunt: specialităţi tradiţionale din carne (preparate din vânat, salamuri crud uscate afumate, pastrame etc), brânzeturi naturale, produse de panificaţie (pâine artizanală cu maia) şi dulciuri de casă (cozonac şi prăjituri), toate provenind de la producători locali. De asemenea, ROD comercializează o selecţie de vinuri rafinate, provenind de la cele mai bune case de vinuri româneşti.

Mai multe detalii despre Băcănia ROD: https://www.facebook.com/bacaniarod/

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa