Comunicat de presa: Aproape 1.000 de copii au descoperit universul de fabricare a sucurilor Granini în cadrul Programului Școala Altfel

TOTUL DESPRE MAME

În cadrul programului Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun, aproape o mie de copii au pășit în universul Granini, pentru a afla procesul de fabricare a celor 13 sortimente de băuturi de fructe.

Pentru a treia oară consecutiv, fabrica Granini și-a deschis porţile, invitându-i pe elevi să descopere călătoria prin care fructele devin sucuri delicioase. La ediția din acest an a programului „Școala Altfel în excursie la Granini”, desfășurată între 18 – 21 aprilie 2016, elevii din clasele 0-VIII, însoţiţi de cadre didactice şi părinţi, au avut ocazia să deguste sucurile proaspăt îmbuteliate în fabrică şi să acumuleze noi cunoştinţe.

„Pentru al treilea an consecutiv, ne-am alăturat iniţiativei Şcoala Altfel, proiectul care încurajează noi metode creative de educaţie şi învăţare. Timp de patru zile, fabrica Granini a devenit tărâmul copilăriei, unde fructele se transformă, ca prin magie, în băuturi savuroase. Micii curioşi au explorat universul Granini, analizând pas cu pas procesul de producție a sucurilor Granini într-un mod dinamic și interactiv”, a declarat Georgiana Vasile, Brand Manager Granini.

În fabrica Granini, copiii au avut parte de experienţe diverse. În zonele de relaxare special amenajate în interiorul fabricii au trecut prin două sesiuni: cea de învățare prin joc și cea de degustare. Mascota Granini i-a întâmpinat încă de la intrare şi le-a fost ghid în acest nou univers. Îmbrăcați cu halate speciale și sub ghidajul specialiștilor din fabrică, cei mici au pornit într-un tur complet al liniei de producție. Astfel, ei au aflat cum reuşeşte Granini să păstreze calitățile speciale și savoarea fructelor, toate acestea fiind posibile cu ajutorul tehnologiei și liniei de îmbuteliere aseptică. Totodată au vazut de ce sucurile Granini nu conțin conservanți sau coloranți artificiali. Înainte de plecare, elevii au avut parte de ultima surpriză a zilei: un cadou care să le amintească de această vizită.

Această iniţiativă face parte dintr-un amplu demers educațional dezvoltat de Granini.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa