Ținute-vedetă pentru un Crăciun în familie cu TEX, brandul Carrefour

Theodora Fintescu, redactor
Bucuria sărbătorii e mai mare când ai la îndemână hăinuțe tematice.

Trei zile de Crăciun, două săptămâni de bucurie, un brad care își așteaptă colindătorii, o masă cu belșug așezată și o sărbătoare în familie pot fi mai accesibile și mai relaxante alături de toți cei dragi, dar și cu hăinuțele și accesoriile TEX, un brand Carrefour, care vine cu o mulțime de oferte speciale.

Colecția de haine și accesorii TEXnu te scapă de sarcinile de la muncă, nu gătește pentru tine, nu are grijă de bebeluș, dar te scutește totuși de câteva griji: ținutele vedetă ale acestei ierni sunt acum la prețuri accesibile și la un click distanță. Oferta „de sub brad” (sau „de sub brand”?) vine în această perioadă cu un pachet de beneficii speciale: livrare în maximum 72 de ore oriunde în țară, livrare gratuită la comenzile în valoare de peste 150 lei, posibilitatea de a returna gratuit produsele achiziționate în termen de 30 zile sau plata în rate.

Idei de vestimentații „crăciunești” de la Carrefour TEX

Pijamaua cu motive de sărbătoare este noua vedetă a sărbătorilor de acasă – în „ținute” lejere și potrivite sezonului pentru copiii (și bebelușii!) pe care Moșul i-a trecut în catastif la rubrica „au fost cuminți”. Alege, așadar, o pijama cu tematică de sezon pentru băieții și fetele la care Moșul sigur-sigur vine anul ăsta.

Pentru soți sau părinți, Carrefour TEX are în ofertă o soluție „asortată”, de sezon. Așa încât iată o idee de textură fină, răsfăț și senzualitate în setul de halat de baie și papuci pentru momentele petrecute în doi, în căldura de acasă. Ca alternativă, puteți încerca un set de pijamale asortate pentru ea și pentru el, de purtat seara, în fața televizorului; de altfel, există și varianta pentru juniorii familiei. Pentru copil, distracția de Crăciun s-ar putea să fie cea mai tare atunci când va primi în dar niște șosete antiderapantedin vârful cărora zâmbește un urs polar sărbătoresc – rețeta sigură pentru ture nesfârșite de alergat prin casă.

Apropo, că veni vorba de șosete: papucii călduroși de casă, îmblăniți și pufoși, sunt de asemenea disponibili în variante pentru toată familia.

Pentru ca totuși să vă asigurați că veți avea niște zile tihnite de Sărbători, mai lipsește ceva: soluții pentru ieșirile din casă.

Hăinuțele cu tematică de Crăciun sunt iubite atât de copii, cât și de adulți.

Nu spune nimeni că a doua zi de Crăciun trebuie să mănânci salata de boeuf de ieri (deși e la fel de bună) și să te uiți la filme în reluare. În sfârșit, putem ieși din casă oarecum ca în vremurile normale de care ne era atâta dor: cu vizite la prieteni, în târgurile de Crăciun, la cinema…

Iată, așadar, câteva sugestii de ținute de exterior: dacă păstrăm tematica de Crăciun – fiindcă nu dă greș oricât de colorată sau de trăsnită ar fi! –, ați putea încerca un pulover verde pentru copii, cu zâmbetul renului Rudolf, sau un polar „tematic” pentru domnii din familie. Iar dacă mergem și mai departe, opțiunile doamnelor merg de la „tradițional-crăciunesc” (un pulover extra-large, confortabil și perfect pentru leneveală) la ceva îndrăzneț, cum este o lenjerie senzuală.

Indiferent de preferințele personale, veți găsi ceva care vi se potrivește în oferta de haine, accesorii și încălțăminte din colecția Carrefour TEX pentru Crăciun. Pentru mai multă inspirație, urmărește informațiile de pe site, pagina de Instagram sau cea de Facebook ale brandului.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa