Cele mai dorite jucării de Crăciun, disponibile la Târgul de Jucării din Auchan (P)

Cristina Călin, redactor
Anul acesta Auchan are o gamă nouă de jucării, sustenabile, care include și articole din pluș, fiecare dintre acestea fiind realizate din sticle de plastic reciclat.
Anul acesta Auchan are o gamă nouă de jucării, sustenabile, care include și articole din pluș, fiecare dintre acestea fiind realizate din sticle de plastic reciclat.

Anul acesta, dorințele de Crăciun devin realitate. Cu o gamă de peste 3.000 de jucării, acoperind toate grupele de vârste, mii de decorațiuni strălucitoare pentru brad și casă, Auchan propune o soluție completă pentru sărbătorile de iarnă și te invită să-ți trăiești visele! 

Până pe 29 decembrie 2020, Târgul de Jucării de la Auchan le așteaptă pe ajutoarele Moșului cu peste 3.000 de articole variate, menite să îndeplinească visele celor mici.

Sute de modele de mașinuțe, trenuri, vaporașe, avioane, dar și drone sunt pregătite pentru micii aventurieri, alături de figurine inspirate din desenele animate și jocurile video preferate. Pentru cadourile băieților, printre vedetele acestui an se numără gama Lego Mario, dar și jucăriile NERF, în timp ce fetițele sunt așteptate să fie fermecate de gamele Frozen, LOL și Barbie, castele de păpuși, unicorni, dar și o gamă largă de jucării de pluș.

Targul de jucarii Auchan
Jucăriile pot fi comandate online sau pot fi cumpărate din magazinele Auchan.

De la Târgul de Jucării Auchan nu lipsesc nici gamele de jucării educative, științifice, dar nici cele de societate, atât variantele pentru copii, cât și pentru părinți.

Toate produsele pot fi comandate și online de pe www.auchan.ro, unde puteți opta fie pentru ridicarea gratuită a comenzii din magazin sau din zona Auchan Drive, fie pentru transport la domiciliu, disponibil la nivel național.

Din grijă pentru mediu, Auchan lansează o gamă dedicată de jucării sustenabile

Printre cele mai importante noutăți din acest an se numără articolele eco din gama proprie One Two Fun, adresată în special bebelușilor, care cuprinde articole din lemn provenit din păduri crescute și gestionate în mod durabil. Gama de jucării sustenabile include și articole din pluș, fiecare dintre acestea fiind realizate din 12 sticle de plastic reciclat.

Din gama variată de plușuri, se remarcă însă un personaj special: castorul Titi. Pe lângă un cadou pentru cei mici, castorul Titi reprezintă și o invitație la o faptă bună. Astfel, la fiecare achiziție a acestei jucării, Auchan donează 7 lei către Fundația FARA pentru a spriji eforturile acesteia de a îngriji copiii nevoiași.  

Targul de jucarii Auchan
Până pe 29 decembrie, Târgul de Jucării de la Auchan le așteaptă pe ajutoarele Moșului cu peste 3000 de articole variate.

Cum vă puteți decora bradul în acest an

Fie că visați la momentele magice din copilărie, la atmosfera caldă dintr-o cabană din vârf de munte, la o petrecere de vis sau un univers inspirat din pădurea înghețată, cele 4 colecții Actuel de la Auchan vă vor transforma visul în realitate. 

Inspirată din tematica anilor 50, colecția Joyful Santa trimite cu gândul la Crăciunul copilăriei, petrecut alături de familie. Roșu, alb și auriu sunt culorile de bază ale decorațiunilor din această colecție, care suprinde și printr-o serie de noutăți precum: globuri cu blană, pene și accesorii din lemn. Colecția este animată și de personaje clasice din poveștile de Crăciun: urșii polari, renii și oamenii de zăpadă. 

Pentru aceia dintre voi care își doresc să evadeze din cotidian și să se teleporteze într-o lume fermecată a fost creată colecția Frozen Nature. Aici predomină albul, sclipiciul și verdele nemuritor al bradului. Spiridușii pădurii vă vor ajuta să vă alegeți cel mai frumos brad și să-l decorați precum într-o adevărată poveste de iarnă. 

Colecția Woodland Cottage are toate elementele necesare pentru a vă ajuta să recreați în propria casă atmosfera caldă a unei cabane pregătite să-și primească oaspeții de Crăciun. Vulpea, bufnița, ariciul și veverița sunt personajele cheie ale acestui decor, iar întreaga atmosferă este întregită de elementele din lemn, naturale, pe care o luminăm în albastru și cupru.   

Targul de jucarii
Gama de jucării acoperă toate grupele de vârstă.

Destinațiile exotice la care am visat în acest an sunt transpuse și ele în colecția Actuel, Amazing Tale. Dacă visezi la un Crăciun fabulos și o petrece exotică chiar la tine acasă, începe prin a alege decorațiunile din această colecție, caracterizate prin palmieri, ananași, accesorii din catifea, pene și paiete. Colecția este dominată de nuanțele de vișiniu, roz și auriu, pregătite să contureze atmosfera perfectă de sărbătoare. 

Te-ar mai putea interesa