Cel mai cool cărucior pentru bebeluşi

TOTUL DESPRE MAME

Este Căruciorul  ultracompact PEPP LUXX, NUNA

Se spune că dacă un lucru funcţionează, e bine să nu-l strici…Aşa am făcut şi noi. Am păstrat aceleaşi caracteristici care l-au consacrat pe PEPP, însă am adăgat câteva funcţionalităţi excepţionale. Roţile mai mari, înălţimea perfectă a şezutului,suportul pentru picioare mărit,bară de protecţie utilă în plimbările făcute în grabă, precum şi copertină extra-lungă pentru un somn blând, chiar şi sub soarele torid din zilele de vara – sunt doar câteva noutăţi aduse de noul PEPP LUXX cu bară.

Provocarea de la care a pornit conceperea acestui cărucior a fost aceea de a crea cel mai facil şi confortabil echipament de transport pentru bebeluşi,  atunci când toate mâinile mămicii sunt ocupate! Rezultatul se numeşte PEPP LUXX cu bară de protecţie – o inginerie extrem de manevrabilă, cu suspensii progresive şi pliere într-o clipită.

Într-o lume a vitezei, PEPP LUXX cu bară de protecţie s-a adaptat perfect tendinţei – fiind conceput să se gândească la toate: de la plierea ultra-compactă, la manevrabilitate cu o singură mâna, la confort maxim pentru bebeluşi, dar şi la stil – pentru mămică !
Acest cărucior este disponibil pe site-ul :http://www.bebebrands.ro/

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa