Bucură-te de sărbători fără disconfort!

TOTUL DESPRE MAME

Sărbătorile de iarnă vin cu multe bucurii, cu mese îmbelșugate și momente speciale alături de cei dragi. An de an adunăm sute de fotografii ce surprind doar zâmbetele și clipele frumoase.  

Cu toate acestea, știm cu toții că amintirile noastre sunt mai complexe de atât și cuprind uneori și stările mai puțin plăcute… Precum senzația de prea plin după mesele copioase sau oboseala acumulată în teribila goană după cadouri și epuizarea resimțită în dimineața de după o petrecere de pomină. 

Pentru că Fiterman Pharma vrea ca anul acesta să te simți mai în formă ca oricând și să uiți de orice fel de disconfort, ți-a pregătit un kit de petrecere ce te va salva în zilele de sărbătoare. 

Emetix Hangover – pentru diminețile de după petrecerile epice 

Conține un complex de ingrediente active naturale și vitamine care contribuie la reducerea oboselii și a mahmurelii, la funcționarea normală a sistemului nervos, revigorează corpul și reduce senzațiile de disconfort asociate cu greața sau vărsăturile.

Digex Forte – aliatul unei digestii optime în fața oricăror provocări culinare

Conține un complex de 9 enzime digestive, bilă bovină și ghimbir – ingrediente naturale combinate într-o formulă inovatoare ce combate eficient indigestia după mese copioase sau provocată de combinații alimentare nesănătoase.

BienPlus energy stick – doza ta de energie 

Un produs 100% natural, BienPlus Energy Stick conține un complex de doi aminoacizi, cafeină și patru vitamine (vitamina B6, vitamina B12, vitamina B3 si vitamina B5) care susțin activitățile desfășurate în orice moment al zilei prin reducerea oboselii și extenuării și creșterea capacității de concentrare. Se administrează ușor grație formei de prezentare: plicuri unidoză al cărui conținut se topește în gură. 

Produsele pentru kit-ul tău perfect de petrecere pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de aici:  www.shopfiterman.ro. 

Pentru mai multe informații și ultimele noutăți despre produse, ne poți urmări pe Facebook:  https://www.facebook.com/LaboratoareleFiterman și pe Instagram: https://www.instagram.com/fitermanpharma/ 

Compania Fiterman Pharma este recunoscută pentru cei peste 20 de ani de excelență în fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale și cosmetice.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa