Baby Boom Show, cel mai mare târg pentru copii și viitoare mămici își va deschide porțile toamna aceasta, în 31 August la Romexpo

TOTUL DESPRE MAME
Baby Boom

Ca în fiecare an, și noi, BebeBrands vom fi prezenți cu ultimele noutati ale brandurilor lider pe piața internațională. Cele mai noi tehnologii, inovatie și ingeniozitate, toate reunite în produsele de ultimă generație, menite să fie alături de părinți și micuții lor de-a lungul anilor, eficient și ușor de utilizat.

Zeci de ani de cercetare și studii îndelungate alături de părinți și copii, au dezvăluit soluții la necesitățile întâmpinate zilnic. Joie, Babymoov, Nuna, Tutti Bambini, Bright Starts și Summer Infant sunt brandurile ce își îndreaptă atenția spre un singur scop comun: acela de a oferi timp de calitate petrecut împreună în familie.

Printre noutățile prezente la standul BebeBrands veți regăsi cărucioarele ultracompacte Pact și Pact Lite de la Joie. Pact Lite este înzestrat cu o serie de extra opțiuni, nu și extra kilograme. Geanta de transport cu posibilitatea de a transporta căruciorul pe umăr, precum și cele 5,5 kilograme îl recomandă pentru a fi cel mai bun companion de vacanță.

Grație spătarului reglabil, încă de la 0 luni, cu Pact Lite, vei fi mereu într-o vacanță!

Cum ar fi un scaun de masă ce îți oferă posibilitatea utilizării de la 6 luni până la 6 ani? Scaun pentru joacă, scaun de masă sau booster compact util în orice călătorie? Multiply 6 în 1 de la Joie, le-a adunat pe toate într-unul singur. 6 moduri de utilizare distincte, cu înălțime reglabilă, ajustabilă pentru majoritatea meselor și a insulelor din bucătărie, ingenios regândite de Joie în noul Multiply 6 în 1.

Din dorința de a oferi bebelușilor tot ce este mai bun din alimente și a păstra toate vitaminele și nutrienții, Babymoov a creat Nutribaby (+) pentru diversificare simplă, sănătoasă și pentru clipe plăcute alături de bebeluș. Un robot de bucătărie adevărat, nu doar pentru cei mici, ci și pentru întreaga familie.

Robotul Nutribaby (+) înglobează 5 funcții distincte: încălzitor pentru biberoane, sterilizator, aparat pentru gătit cu aburi, blender, precum și funcția de decongelare/reîncălzire a mâncării.

Capacitatea mare, designul ergonomic și consola centrală, ușor de utilizat, fac din Nutribaby (+) singurul aparat multifuncțional, de care ai nevoie în bucătărie.

Vino alături alături de noi, la Baby Boom Show în perioada 31 August-3 Septembrie, în pavilionul central de la Romexpo, să te bucuri de cadourile și prețurile speciale ce ți le-am pregătit la zeci de produse!

Ne găsești la parter, în standul cu numărul 32. Noi ți-am pregătit tot ce ai nevoie pentru micuțul tău, tu ia cu tine doar buna dispoziție!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa