Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara

Georgiana Mihalcea, redactor
Altex Timișoara
În ziua deschiderii, noul magazin Altex din Timișoara are program extins, de la 8:00 la 21:00. FOTO: Altex

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin in orașul Timișoara, județul Timiș. Noul magazin, care va fi deschis publicului începând cu 25 aprilie, devine cel mai mare centru de tehnologie din Timișoara și împrejurimi, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii complementare, pe o suprafață comercială de peste 4.000 mp. În perioada 25 aprilie – 1 mai, clienții vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale de deschidere în cadrul  noului magazin Altex din Timișoara.

Noul magazin face parte din strategia de dezvoltare a companiei care pune un accent pronunțat pe extinderea lanțului de magazine Altex. Prin deschiderea de la Timișoara se continuă promisiunea de a oferi clienților acces rapid și ușor la o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate-preț, dar și la servicii de calitate în beneficiul clientului, precum 2x diferența, livrare în doi oameni, click & collect.

Altex Timișoara se află pe pe bulevardul Liviu Rebreanu

Locația recent deschisă în 25 aprilie este situată pe bulevardul Liviu Rebreanu, nr. 183 în Timișoara, dispune de un stoc variat de produse și este echipată cu tehnologie inovatoare. De asemenea, Altex continuă să își urmeze strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon și pregătește implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului. În plus, pentru a sprijini utilizatorii de mașini electrice, în parcarea magazinului vor fi disponibile stații de încărcare cu prize fast-charge.

Ne angajăm să aducem cele mai noi produse și soluții pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor clienților noștri. Trăim vremuri aflate într-o schimbare constantă, și ori de câte ori reușim să deschidem un nou magazin, în pofida acestor schimbări, suntem deosebit de încântați. Magazinul din Timișoare va transforma experiența comunității locale, oferind acces la tehnologie de ultimă generație la prețuri extrem de competitive.

Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex
  • În ziua deschiderii, noul magazin Altex din Timișoara are program extins, de la 8:00 la 21:00.
  • Programul obișnuit al magazinului va fi de luni până duminică între orele 9:00 – 21:00.
  • Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize, precum modelare baloane, face-painting, păpuși uriașe, vată pe băț și înghețată.
  • Atmosfera va fi întreținută de DJ-ul Adrian Șaguna, iar momentele artistice vor fi oferite de Barbarossa, o trupă renumită de percuție și se încheie cu un impresionat joc de artificii.

Special pentru acest eveniment magazinul oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 30 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 25 aprilie – 1 mai 2024 pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Timișoara.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 130 de magazine deschise în țară. În peste trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa