ActiFry Express: snacks-uri rapide, preparate acasă

TOTUL DESPRE MAME

Cine n-a poftit vreodată la crochete, chipsuri, nuggets sau gogoși?  Trăim în era fast-food, totuși ne străduim să ducem un stil de viață sănătos. Vestea bună e că prin preparare inteligentă putem transforma plăcerile culinare vinovate în gustări inofensive. În acest scop, Tefal propune aparatele electrocasnice cu tehnologie inovatoare Actifry, cu ajutorul cărora se pot pregăti rapid rețete delicioase și variate, cu o cantitate redusă de grăsimi. Niciodată snacks-urile preferate nu au fost mai savuroase!

De la o generație la alta, friteuzele Tefal Actifry dobândesc performanțe noi. Aparatul ActiFry Express XL Snacking AH9518 include un accesoriu exclusiv pentru crochete, chipsuri, nuggets și papanași, gustări ce pot fi acum preparate acasă, fără efort.

ACTIFRY_EXPRESS  3% grasimi

Un alt exemplu de tehnologie îmbunătățită este aparatul Actifry Express XL, cu până la 30% mai rapid față de modelul original. Acesta poate găti cartofi prăjiţi perfect rumeniţi şi crocanţi în mai putin de 30 de minute, folosind doar 3% grăsime.

O tehnologie nouă exclusivă îmbunătățește performanța ActiFry:

  • Debit aerodinamic îmbunătăţiti al aerului cald
  • Cu 40% mai mult aer cald comparativ cu modelul original Actifry, datorită noii turbine patentate, de înaltă performanță
  • Control electronic al temperaturii pentru a evita pierderea de căldură în zona de gătit
  • Gătește până la 1,5 kg de cartofi prăjiţi crocanţi şi gustoşi cu mai puțin de 3% grăsimi

 

ACTIFRY_EXPRESS (2)

Aparatele pentru gătit Tefal ActiFry sunt potrivite pentru cei care doresc să prepare o masă echilibrată din punct de vedere caloric, într-un timp scurt. Specialiștii Tefal sunt dedicați îmbunătățirii în permanență a tehnologiilor folosite astfel încât acestea să devină tot mai performante, ajutând familiile să se hrănească sănătos și să economisească timp prețios”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB România.    

Cu Actifry se pot prepara şi alte alimente, precum carne sau peşte și chiar deserturi. Pentru inspirație, bucătarii amatori au la dispoziție o secțiune dedicată de rețete pe site-ul Tefal, precum și aplicația MyActiFry pentru smartphone și tabletă, ce poate fi descărcată gratuit.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa