Smiley și Gina Pistol au fost împreună la ecografie. Cei doi urmează să devină părinți curând

Ileana Mirescu
smiley și gina pistol

  Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți, după o poveste de iubire ce ține de mai bine de 3 ani. La fel cum și-au păstrat toată relația departe de ochii lumii, încearcă să fie discreți și în legătură cu copilul. Totuși, nu pot ascunde prea mult sarcina, iar fotografii unei publicații mondene i-au surprins ieșind de la o vizită la o clinică de ginecologie.

  Sarcina Ginei Pistol a fost mai mult o speculație până acum, în lipsa unui mărturisiri a celor doi părinți. Totuși, nu au ezitat să dea semne că peste câteva luni vor avea împreună un copil.

  Apropiați ai cuplului au declarat că sarcina ar avea 4 luni. Potrivit, presei mondene ” Acest copil nu a apărut din senin, ea și Smiley și l-au dorit, au planificat. Nu se mai protejează de mult timp. Însă nu au fost disperați, nu au așteptat barza cu cronometrul în mână. Au spus că atunci când o să vrea Dumnezeu, se va întâmpla.”

  Au mers la o clinică pentru a verifica sarcina Ginei Pistol

  Zilele acestea cei doi au mers la o clinică din București pentru a face analize de rutină, obișnuite în această etapă a sarcinii. La una dintre postările lui Smiley o prietenă i-a scris că îi felicită pentru ”bebelină”, ceea ce înseamnă că cel mai probabil va deveni la începutul anului 2021 tată de fată.

  gina pistol
  Sursă foto: Click.ro

  Gina, 38 de ani, poartă o rochiţă lejeră, care îi ascunde burtica, însă rontunjimile vedetei pot fi observate. Însoţită de Smiley, 37 de ani, prezentatoarea Chefi la cuţite a intrat în clinică, unde a şi rămas circa două ore. Clinica aleasă de Gina este una extrem de cunoscută în lumea bună, mai multe vedete venind aici în timpul sarcinii.

  Pavel Bartoș i-a felicitat pe Smiley și Gina Pistol

  Singurul care a confirmat informația este Pavel Bartoș, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Smiley. El a spus pentru Click că ”să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul. Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște”.

  gina si smiley

  Gina Pistol nu va mai apărea în alte proiecte TV, în afară de emisiunea culinară, pe timpul sarcinii. Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică nişte riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30.

  Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniştită, să se odihnească pe cât de mult posibil şi să evite să stea ore întregi în picioare. Ea s-a conformat imediat şi pur şi simplu radiază de fericire, nu îi mai trebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic.

  Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, aşa cum ne-a obişnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea ”Chefi la Cuţite”, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să şi nască”, au declarat surse apropiate vedetei pentru Impact.ro.

  În trecut, Smiley a avut o relație de 5 ani cu Laura Cosoi, dar a mai fost văzut și în compania altor domnișoare mai mult sau mai puțin celebre. Numele Ginei Pistol a fost asociat cu cel unor fotbaliști sau oameni de afaceri.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa