Vocea ta. Vise erotice în sarcină. Cum mi-a cerut Ricky Martin să petrecem romantic în doi

TOTUL DESPRE MAME

  Atenţie, ce vă voi povesti acum, despre vise erotice în sarcină, nu se povesteşte de regulă în public. În cel mai fericit caz, se şopteşte prietenelor tale de încredere. Şi, totuşi, nu am de gând să îi mai ascund soţului meu o etapă prin care am trecut în timpul sarcinii. Poate simplu fapt că voi povesti în public despre asta mă va ajuta să descifrez, în sfârşit, misterul viselor ciudate pe care le-am avut în cea de-a doua parte a sarcinii.

  Totul a început pe nepusă masă, prin luna a patra de sarcină, când în sfârşit mă simţeam bine, simptomele jenante ale sarcinii se răriseră, episoadele de vertij se terminaseră şi greaţa era de mult uitată. Burta îmi creştea uşor, părul îmi devenise mătăsos, unghiile mele erau tari şi sănătoase, ochii sclipicioşi. Nu-i de mirare că începusem să atrag priviri care mai de care mai galeşe. Bărbaţii întorceau capul după mine, maşinile opreau şi portierele mi se deschideau la picioare precum caleştile care-şi aşteaptă prinţesele la miezul nopţii. Oriunde mergeam atrăgeam atenţia. Deşi era evident că eram însărcinată, lor nu le păsa. Bărbaţii virili ai Lumii îmi erau la picioare şi, deşi eu purtam în pântece copilul altui bărbat, al soţului meu, ei mă voiau aşa, cu burta mare, cât mai mare, căci cu fiecare lună de gravidie sex-appeal-ul meu creştea şi se umfla. Şi visele mele erotice se înmulţeau.

  Prima victimă a fost un idol al adolescenţei demult uitat în sertarele birouaşului din camera mea din Bacău. Acolo îngrămădisem posterele cu el, cel la care visam prin clasa a şaptea. Acum el venea şi mă întreba de ce l-am uitat? De ce nu-l mai plac? Nu-mi venea să cred că tocmai Ricky Martin îmi cerea cu insistenţă să petrecem o seara în doi. Şi, ţac pac, am cedat, doar nu era să refuz o vedetă internaţională.

  Cu Ricky Martin n-a durat mult aventura, căci l-am întâlnit, în sfârşit, pe cel care e născut în aceeaşi zi cu mine şi care m-a făcut să tresar de fiecare dată când îmi susura în urechi versul: „Găseşte-mi loc în inima ta!” Mi-e ruşine să o spun, dar şi Ştefan Bănică jr. mi-a fost amant timp de o lună. Cu el am trăit nişte dimineţi intense despre care nu vreau să mai aud.

  Între luna a şaptea şi a opta de sarcină am avut nişte aventuri pe care nu le pot clasifica decât în categoria bad, bad girl! Ajunsesem să iau la rând fiecare prieten, amic, coleg, vecin de sex masculin şi cu care, dacă mă întâlneam în viaţa reală, nu mă mai puteam privi în ochi câteva zile după isprăvile erotice.

  Ajunsesem o epavă emoţională şi începusem să citesc avid despre visele erotice în sarcină, încercând, cumva să îmi găsesc circumstanţe atenuante. Din unele cărţi am aflat că sunt o viitoare mamă frustrată sexual, cu mari anxietăţi legate de aspectul fizic, anxităţi care puteau fi şterse numai printr-o suită de aventuri nocturne ilicite. Din alte cărţi am aflat că este firesc ca în timpul sarcinii să ai vise ciudate şi foarte puternice, fie ele şi erotice, din cauza puternicelor schimbări hormonale. Până la urmă nu am aflat care este adevărul, cert este că a trebuit să trăiesc cu visele mele care au dispărut de-abia după ce am născut.

  Actori celebri, colegi sau prieteni, toţi m-au vizita în nopţile mele de gravidă făcându-mă să mă simt bine şi împlinită. Aşa am bifat încă un capitol de ciudăţenii care se petrec în timpul sarcinii.

  Dacă ți-a plăcut acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa