Povești de naștere. ”Primul lui supt m-a trezit la realitate. Nimic pe lumea asta nu se compară cu această experiență””

TOTUL DESPRE MAME

Continuăm serie Povești de naștere cu un exemplu de sarcină și naștere care nu pun probleme, adică visul oricărei femei însărcinate. Cititoarea noastră Mădălina Bordea ne-a scris pe [email protected] povestea sarcinii ei, a nașterii și a primei întâlniri cu bebelușul care i-a schimbat radical percepția asupra vieții. Vă redăm povestea, așa cum a fost scrisă de Mădălina.

Citesc cu drag si atâta emoție despre momentul nașterii Și mă încearcă niște sentimente pe care numai noi, mamele, le putem înțelege! Parcă am născut ieri, așa retrăiesc momentele nașterii…

După multe controale, intervenții, medici schimbați și multe întrebări „noi oare o să devenim părinți vreodată?” și o sarcină pierdută la 6 săptămâni, Dumnezeu ne-a ajutat și am devenit părinți. Odată cu sarcina a apărut și frica, teama..dacă o sa se întâmple ceva cu bebe, dacă o sa pierd iar sarcina…te încearcă o mie de gânduri!

Am așteptat momentul acesta 3 ani și jumătate

Am avut o sarcină foarte frumoasă și ușoară. Fără vărsături, stat la pat și altele. Mă simt o norocoasă. Mă gândeam la momentul nașterii dinainte să fiu însărcinată, abia așteptam și îmi făceam foarte multe gânduri. A sosit și ziua nașterii, cu programare pentru cezariană. Nu vă închipuiți cum ardeam de nerăbdare să-mi văd băiețelul și să-l țin în brațe! Eram pregătită și psihic și fizic, mai ales că am așteptat momentul acesta 3 ani și jumătate.

Când l-a scos medicul și i-am auzit primul plâns, toată viața mea s-a schimbat radical. El era universul meu. Când doamna asistentă mi l-a dat lângă mine și l-am simțit atât de moale… era atât de fin, cu mirosul specific. Nu mă puteam opri din plâns, l-am sărutat imediat, îmi venea să-l mănânc!

Toate bune si frumoase …A venit și momentul când mi l-au adus pe bebe în salon. S-a  schimbat totul, nu mai auzeam, nu mai vedeam pe nimeni. Eram captivată de gingășia și frumusețea lui. Al meu, da ..mereu îmi repetam în gând. Doamne, este al meu? Parcă eram într-un vis. A venit timpul să-l pun la sân! O, doamne, cât de frumos, cel mai puternic sentiment! Atunci realizezi de fapt că ești mamă cu adevărat. Primul lui supt m-a făcut să mă trezesc la realitate și să-mi dau seama că nimic pe lumea asta nu se compara cu această experiență.

El ne-a schimbat viața, gândirea, totul ! Acum, Matei are 4 luni, gângurește, ne zâmbește la orice cuvânt pe care îl rostim!

Cum a fost naşterea ta? Ai născut natural sau prin cezariană? A fost momentul naşterii aşa cum ai visat tu sau ai rămas cu amintiri triste? Povesteşte-ne cum a decurs momentul în care puiul tău a venit pe lume, în aproximativ 1000 de cuvinte, trimite-ne textul tău la adresa [email protected], cu titlul POVESTE DE NAȘTERE şi, dacă este selectat, va apărea la această rubrică. Dacă ai şi câteva fotografii din maternitate sau din primele voastre zile împreună, ne-am bucura tare să le vedem şi să le publicăm odată cu articolul! Mulţumim!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa