Povești de naștere: O cezariană de urgență

TOTUL DESPRE MAME
povesti-de-nastere-cezariana-totul-despre-mame

Numele meu este Lavinia am un băiețel care pe 7 ianuarie a făcut 1 an.

O nouă viață

Să va povestesc cum a decurs totul. Am hotărât să plec din România în Italia pentru un trăi mai bun.  Am plecat pe 20 aprilie 2014, exact în ziua de Paște, iar pe 23 așteptam menstruația. Dar, surpriză, întârzia.

Pe 1 mai am făcut testul și surpriză din nou. Am început analizele,  ecografiile… Totul bine deci naștere naturală. Pe 29 decembrie era data preconizată.

Pe 5 ianuarie am fost la un control să vedem ce se întâmplă având 40 de saptămâni și 3 zile și mi-au spus că pe 6 mă internează.

Pe 6 seara m-am internat și mi s-a introdus un gel să îmi provoace nașterea. Nu am dormit toată noaptea. La 6 a două doză, vorbeam la telefon fericită. La 7 deja l-am sunat pe al meu iubit și i-am spus să vina la spital că încep durerile.

La 10 deja urlam și mă urcăm pe pereți iar asistentele spuneau nu sunt dilatata deloc, că nu am contracții, iar eu muream. Aveam dureri cum nu am crezut că există. La 12 deja simțeam că mor, îmi smulgeam părul din cap. A venit asistenta și a observat că mi se rupsese apa… A venit doctorul la 12:30 si m-a consultat.

Când am văzut că pune mână pe telefon și sună să se elibereze sală de operații – „în 10 minute intrăm pentru cezariană”.

Am făcut cezariana de urgență, bătăile inimii lui bebe încetiniseră. Când l-am auzit prima data am uitat tot. La 13:55 – 3,200kg și 51cm chiar în ziua de Sfântul Ion… Îmi amintesc că și cum ar fi fost ieri!

Cum a fost naşterea ta? Ai născut natural sau prin cezariană? A fost momentul naşterii aşa cum ai visat tu sau ai rămas cu amintiri triste? Povesteşte-ne cum a decurs momentul în care puiul tău a venit pe lume, în aproximativ 1000 de cuvinte, trimite-ne textul tău la adresa [email protected], şi, dacă este selectat, va apărea la această rubrică. Dacă ai şi câteva fotografii din maternitate sau din primele voastre zile împreună, ne-am bucura tare să le vedem şi să le publicăm odată cu articolul! Mulţumim!

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa