Naștere la Buzău. „Am născut greu, m-am recuperat și mai greu, dar am o minune de fetiță”

Theodora Fintescu, redactor
naștere la Buzău
Cadrele medicale s-au purtat impecabil cu mămica, iar acest lucru a contat enorm.

Cititoarea noastră Andreea ne-a trimis o poveste de naștere la Buzău, din dorința de a le încuraja pe femeile cărora le e greu să obțină o sarcină, precum și pe cele care se pregătesc să nască și sunt speriate de acest lucru. Redăm povestea de naștere așa cum a fost scrisă de cititoarea noastră:

”Pot spune că sunt una dintre acele mămici norocoase în tot ce înseamnă sarcină, analize și un copil perfect! Dorința de a avea un copil era de foarte mult timp, însă am decis împreună cu soțul că vom face după nuntă. Zis și făcut, a trecut nunta și am început să încercăm să devenim părinți, numai că bebelușul meu nu voia să apară.

Au urmat câteva analize, am aflat că totul este ok, dar, cu toate astea, nenumăratele teste erau numai negative. Începusem să spun că nu mai vreau un copil, că nu e momentul, numai să nu mai fiu întrebată când am de gând să fac. Am început să nu mă mai gândesc și să îmi văd de casă și serviciu, până într-o zi, când mi s-a făcut rău la locul de muncă.

Cele două liniuțe au apărut după 9 luni de așteptări

Am crezut că e un simplu rău, eu mai aveam zile de genul acesta, dar, totuși, în data de 20 iulie am zis să fac un test. Unul negativ în plus sau în minus chiar nu mai conta. Dar,  surpiză! 2 liniuțe super proeminente, minunea mea mult așteptată era acolo, după 9 luni de încercări. Am mers la medic, toate analizele erau bune, copilul, la fel. Am avut o sarcină fără pofte, fără rău, așa cum doresc tuturor mămicilor!

Îți recomandăm să afli mai multe despre provocările vieții de mămică citind două cărți de referință despre alăptare și îngrijirea bebelușului, scrise de Dr. Jack Newman, respectiv Dr. William Sears. Îți propunem pachetul la preț special ”La început de drum”. Detalii, AICI.

Naștere la Buzău. Moașele și asistentele s-au purtat exemplar

A venit și ziua mult așteptată, 4 martie, căci fetița mea superbă s-a decis să iasă cu două  săptămâni mai devreme. A fost un travaliu lung, de 9 ore, și foarte dureros. Am născut foarte greu și m-am recuperat și mai greu. Moașele și asistentele, superbe, fără să le dau nici măcar un ban, asta în Buzau.

A durat două luni să pot să zic că mi-am revenit complet! Însă astăzi am lângă mine minunea mea de fetiță, pe care am așteptat-o atât de mult timp. Vreau să încurajez toate femeile să nu își piardă speranța oricât de târziu și-ar face apariția minunea. Dumnezeu le aranjează cel mai bine și corect! Sper că nu v-am plictisit cu povestea mea, dar am zis că trebuie să fie și povești cu final fericit printre atâtea povești dureroase! Multă putere și răbdare!”

DISCLAIMER: Povestea prezentată este scrisă integral de cititoarea Totul Despre Mame și reprezintă exclusiv punctul de vedere al autoarei. Este o expunere subiectivă a unui moment trăit de cititoarea noastră, iar Totul Despre Mame nu își poate asuma veridicitatea relatării mămicii.

Cum a fost naşterea ta? Ai născut natural sau prin cezariană? A fost momentul naşterii aşa cum ai visat tu sau ai rămas cu amintiri triste? Povesteşte-ne cum a decurs momentul în care puiul tău a venit pe lume, în aproximativ 1000 de cuvinte, trimite-ne textul tău la adresa [email protected], cu titlul POVESTE DE NAȘTERE şi, dacă este selectat, va apărea la această rubrică. Dacă ai şi câteva fotografii din maternitate sau din primele voastre zile împreună, ne-am bucura tare să le vedem şi să le publicăm odată cu articolul! Mulţumim!

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa