Nașteri rapide. ”Am născut de 3 ori, în câteva minute. Al treilea copil s-a născut când încă eram cu pantalonii pe mine”

Theodora Fintescu, redactor
nașteri rapide
Nașterile copiilor au fost nu doar rapide, ci și spectaculoase.

Cititoarea noastră Elisa Sitisco ne-a scris poveștile de naștere ale celor trei copii ai ei, trei nașteri rapide, care le-au uimit inclusiv pe cadrele medicale. Redăm poveștile de nașteri rapide, așa cum au fost scrise de mămică: 

„Sunt mama a trei copii minunați și stau în Italia de 13 ani. Pe prima fetiță am născut-o la 25 de ani, eram foarte speriată, dar până la urmă am născut în 30 de minute, iar soțul a asistat la naștere.

A doua oară am născut un baietel. Doar cât am reușit să intru în spital, sotul s-a dus să aducă geanta cu haine din mașina, iar în timpul acesta, adică în 5 minute, eu am și născut. Băiețelul s-a născut în camașă, cum se spune în popor, adică cu tot cu sacul amniotic. Era ca o magie pentru mine, nu mai văzusem niciodată așa ceva.

Îți recomandăm să afli mai multe despre provocările vieții de mămică citind două cărți de referință despre alăptare și îngrijirea bebelușului, scrise de Dr. Jack Newman, respectiv Dr. William Sears. Îți propunem pachetul la preț special ”La început de drum”. Detalii, AICI.
Acum ajung și la a treia naștere, care a fost cea mai interesanta. M-am trezit noaptea să merg la baie și mi-am dat seama că aveam dureri de naștere. L-am trezit pe soț și am plecat spre spital, care era la 5 minute de casă. Am ajuns la primă ușă, adică la camera de gardă, pentru control. Aveam dureri și simțeam că nu mai pot merge, soțul mă împingea de la spate să intrăm, spunându-mi că mai avem doar puțin.

Nașteri rapide și trei minuni Arianna, Iannis și Liviu

Nu reușeam să mă mișc și îi spuneam că simt cum iese copilul. Asistenta nu a crezut, până când mi-a dat jos pantalonii și a prins copilul în brațe. Uite așa a venit pe lume a treia noastră fericire!
La 33 de ani, am trei copii minunați: Arianna, Iannis și Liviu. Nu o să uit niciodată cât de bine și de frumos s-au comportat medicii din Italia de la cele două spitale în care am născut. La toate cele trei neșteri au avut grijă foarte mare și de mine și de copii”.
Cum a fost naşterea ta? Ai născut natural sau prin cezariană? A fost momentul naşterii aşa cum ai visat tu sau ai rămas cu amintiri triste? Povesteşte-ne cum a decurs momentul în care puiul tău a venit pe lume, în aproximativ 1000 de cuvinte, trimite-ne textul tău la adresa [email protected], cu titlul POVESTE DE NAȘTERE şi, dacă este selectat, va apărea la această rubrică. Dacă ai şi câteva fotografii din maternitate sau din primele voastre zile împreună, ne-am bucura tare să le vedem şi să le publicăm odată cu articolul! Mulţumim!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa