Maternitatea din Brașov. „Recomand această maternitate. Gravidele sunt tratate și îngrijite minunat!”

După patru ani în care a luptat cu infertilitatea, Alexandra a reușit să obțină o sarcină.

Theodora Fintescu, redactor
mana si nou nascut la maternitatea din brasov
Cititoarea noastră a fost impresionată de faptul că maternitatea este foarte curată, iar mâncarea servită este bună.

Cititoarea noastră Alexandra ne-a scris povestea nașterii fetiței ei la Maternitatea din Brașov, o experiență frumoasă, ea având doar cuvinte de laudă atât la adresa personalului maternității, cât și a condițiilor. Redăm povestea de naștere la Maternitatea din Brașov, așa cum a fost scrisă de cititoarea noastră:

„Sunt mămica unei fetițe pe care ma născut-o în iulie la Maternitatea din Brașov, după mai bine de patru ani în care am încercat să obțin o sarcină. În toată această perioadă, și eu și soțul meu am făcut multe analize. În Brașov ni s-a zis că nu avem șanse să avem un copil, așa că am ales să încercem și la Sibiu.

O sarcină surpriză

Când am ajuns la Sibiu, am primit același răspuns, nu se poate. Ne-am întors acasă și timp de un an de zile am renunțat să mai facem analize si să luăm tratament. În tot acest timp, am zis să îmi fac și o programare la București, la o clinică. Am sunat in iulie 2020 și am reușit să prind o programare abia în februarie 2021. Dar Dumnezeu e sus și are grijă de fiecare.

În octombrie 2020, am aflat că sunt însărcinată, nu îmi venea să cred. A doua zi am și mers la un control, unde mi-a confirmat sarcina. Am ales să merg la Regina Maria, în Brașov. Înainte să merg la al doilea control, am decis să aflu oferta pentru a naște la privat. Anul trecut în decembrie mi s-a zis că costul unei nașteri este de 9000lei.

Îți recomandăm să afli mai multe despre provocările vieții de părinte citind cărți de referință despre îngrijirea bebelușului. În ZYX Books găsești „Ghidul pentru alăptare”, de Dr. Jack Newman, și „Soluții blânde pentru somnul liniștit al bebelușilor și copiilor”.

Am ajuns și la control, totul a decurs bine, dar i-am zis doctorului că îmi doresc să nasc la maternitatea de stat, costul fiind un pic cam mare. Doctorul mi-a zis să îmi caut medic care lucrează la maternitatea de stat, (deși preferam controalele la Regina Maria, având abonament de la serviciu și totul fiind gratuit), și așa am ajuns la dr. Gologan Radu, la care mai fusesem în trecut.

Personalul s-a purtat exemplar

Pot spune că e un doctor foarte bun, de căte ori îi trimiteam mesaje sau sunam, el îmi răspundea. În ultimele 2 luni am avut mici probleme și am fost internată de câteva ori în Maternitatea din Brașov. Pot spune cu mâna pe inimă că am fost tratată foarte ok, personalul s-a purtat cu mine exemplar. Camerele au fost curate, mâncarea a fost bună.

A venit timpul să nasc, iar doctorul meu era în concediu. Pe drum către maternitate, la ora 24:00, mă gândeam dacă e ok să îi scriu la ora aceea. Încă o dată am rămas surprinsă, mi-a răspuns. Mi-a zis să mă grăbesc la maternitate, ca deja a vorbit cu o colegă și mă așteaptă. Am ajuns și am fost preluată de către altă doctoriță, o rezidentă în anul 3.

La ora 1.00 m-au internat, iar la 3:05 am născut. Totul a decurs normal. Pe parcursul nașterii, atât doctorița, cât și moașa, mi-au vorbit foarte frumos și m-au încurajat. În salonul unde am născut, am fost doar eu, era foarte curat, îngrijit, totul nou. Imediat după ce am născut, am putut să îmi strâng fetița în brațe. La prânz, am fost mutată într-o rezervă cu alte două persoane, și aici era foarte curată, cu baie proprie, si mâncarea foarte bună. Am refuzat să stau singură.
În încheiere, recomand cu toată încrederea Maternitate din Brașov, deoarece sunteți tratate, îngrijite minunat și cu mare atenție”.

Cum a fost naşterea ta? Ai avut parte de experiența la care ai visat sau ai rămas cu amintiri triste? Dacă îți dorești să împărtășești povestea ta cu gravidele și mămicile din comunitatea Totul Despre Mame, trimite-o pe adresa [email protected]. Mulţumim!

Dacă ți s-a părut interesantă această poveste de naștere la Maternitatea din Brașov, îți recomandăm să citești și:

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa