Experiență de naștere la maternitatea din Fălticeni. „Toți au fost binevoitori, de la doctori la infirmiere”

Mama spune că și-a dat seama cât de mult contează o vorbă bună pentru psihicul unei femei care a născut recent.

Theodora Fintescu, redactor
naștere la falticeni
Mama și fetița au fost înconjurate de un personal medical atent la nevoile lor.

  O cititoare Totul Despre Mame ne-a scris propria experiență de naștere la maternitatea din Fălticeni, dorind să-și exprime recunoștința față de medicul care i-a fost alături pe toată perioada sarcinii și față de personalul maternității. Redăm povestea de naștere, așa cum a fost scrisă de cititoarea noastră:

  „Se spune că Dumnezeu lucrează prin oameni, iar în cazul meu chiar așa a fost. Profesionalismul, devotamentul și empatia domnului doctor Usruf Wajdy, care s-a ocupat de sarcina mea, îl definesc și îl fac a fi cel mai bun dintre toți, din punctul meu de vedere. Îl voi recomanda oriunde și oricând voi avea ocazia, deoarece a fost omul care mi-a adus pe lume cea mai minuntă fetiță.

  Asistentele veneau de foarte multe ori să verifice cum sunt

  În timpul sarcinii, toate controalele de la cabinet s-au desfășurat într-o atmosferă liniștitoare. Am fost primită de fiecare dată cu căldură, iar acest lucru m-a făcut să revin cu drag de fiecare dată. Cât despre experiența din spital, pot spune că am fost o norocoasă alegând maternitatea din Fălticeni. Tot personalul a fost drăguț, binevoitor, începând de la asistentele care veneau de foarte multe ori să verifice dacă sunt bine și dacă am nevoie de ceva, până la infirmierele care mereu aveau o vorba bună și se asigurau ca totul să fie curat, dezinfectat.

  Îți recomandăm să afli mai multe despre provocările vieții de mămică citind două cărți de referință despre alăptare și îngrijirea bebelușului, scrise de Dr. Jack Newman, respectiv Dr. William Sears. Îți propunem pachetul la preț special ”La început de drum”. Detalii AICI.

  Gesturi mici, care le asigură pe mame că totul va fi bine

  Domnul doctor s-a interesat de starea mea în permanență și a avut un cuvânt de încurajare de fiecare dată când aveam un moment de neliniște. O atitudine de genul acesta o face pe fiecare mămică să prindă curaj și încredere că totul este și va fi bine. De asemenea, aș vrea să o menționez și pe asistenta domnului doctor care, într-un moment de panică, m-a liniștit și a fost prima care m-a învățat cum să atașez fetița la sân și cum să îi schimb scutecul, chiar dacă aceste lucruri nu erau responsabilitatea ei.

  Tot ea mi-a dat și multe sfaturi bune, m-a încurajat în momentele dificile, iar vorbele ei au fost ca un pansament pentru mine. Voi fi mereu recunoscătoare domnului doctor Usruf și personalului maternității din Fălticeni”.

  Cum a fost naşterea ta? Ai născut natural sau prin cezariană? A fost momentul naşterii aşa cum ai visat tu sau ai rămas cu amintiri triste? Povesteşte-ne cum a decurs momentul în care puiul tău a venit pe lume, în aproximativ 1000 de cuvinte, trimite-ne textul tău la adresa [email protected], cu titlul POVESTE DE NAȘTERE şi, dacă este selectat, va apărea la această rubrică. Dacă ai şi câteva fotografii din maternitate sau din primele voastre zile împreună, ne-am bucura tare să le vedem şi să le publicăm odată cu articolul! Mulţumim!

  Dacă ți s-a părut interesantă această experiență de naștere la maternitatea din Fălticeni, îți recomandăm să citești și:

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa