Tipuri de viitoare mame

Iulia Mirică
viitoare mame

Sarcina este o perioadă prin care trec milioane de mame, dar niciuna nu reacționează la fel. Fie că sunt depășite de situație sau au totul pus la punct până la ultimul detaliu, aceste viitoare mame nu sunt la fel nici măcar atunci când urmează același curs de consiliere prenatală.

Dacă ești curioasă să vezi ce tipuri de viitoare mame există și dacă te regăsești printre ele, trebuie doar să arunci o privire mai jos, la topul realizat de Popsugar.com

Cea care ia notițe disperată

Această viitoare mămică presupune că va fi și un examen final scris al mămiciei, cunoscut ca…nașterea. Probabil că a venit la diferite cursuri pentru mămici înarmată cu o listă de întrebări și stă după curs să vorbească cu profesorii în legătură cu ce a subliniat și i se pare important de știut.

Cea care știe tot

Această femeie nu numai că a memorat fiecare ramură medicală a fiecărui tip de travaliu, dar ea știe EXACT când va da naștere și e de părere că și tu ar trebui să știi. Pare a fi unul dintre foștii liceeni care vin la liceu încă o dată, pentru a se da mari. Probabil că mai are încă doi copii acasă.

Cea care panichează pe toată lumea

Cum știi dacă bebelușul este întors în poziția greșită? Care este cel mai rău lucru ce se poate întâmpla dacă ritmul meu cardiac scade? Am auzit că dacă mănânci un cub de gheață, în timp ce încep contracțiile, poți să mori, e adevărat? Scopul mămicilor care alarmează este să crească foarte mult tensiunea arterială a femeilor din jurul lor, ceea ce nu ar trebui să fie pe lista de to do a mămicilor. Întrebările acestea nu îți fac vreun bine.

Cea care este în negare

Se află în camera care trebuie? Își dă seama că este la un curs dedicat viitoarei nașteri? Această mămică viitoare, cu privirea sa pierdută și pasivă, este ori incredibil de calmă ori în negare completă că întreaga sa lume – și corpul – este pe punctul de a se schimba.

Cea care merge pe natural

Fără a fi nevoe să spună vreun cuvânt, toată lumea din cameră știe că mămica aceasta alege calea naturală a oricărui lucru. Cât își consumă apa cu infuzii naturale, știe perfect cum să respire și ce să facă. Toată lumea din spital se pare că o va auzi, fără epidurală.

Cea care probabil nu ar trebui să fie în cameră

De fiecare dată când cineva spune vagin, mămica aceasta se abține să nu râdă. Iar dacă este pus un video cu instrucțiuni ale regiunii pelviene, se uită prin cameră, uimită că nimeni nu crede că este la fel de amuzant precum crede ea. Te întrebi câteodată cum a ajung în poziția de viitoare mămică.

Cea cu un partener arogant

Există întotdeauna un soț care este puțin prea încăpățânat sau prea uituc. Atunci când merge prin cameră și le prezintă tuturor persoanelor planul perfect al ei și al soțului său de naștere, mămica s-ar putea să fie redusă la tăcere de cunoștințele ușor prea arogante ale partenerului său.

Tu ce alte tipuri de viitoare mame mai știi?

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Te-ar mai putea interesa