Cele mai ciudate pofte ale gravidelor

Monica Gaina

Toate gravidele au trecut prin aşa ceva. Nu poţi înghiţi o bucată de pâine prăjită dar gândul la sardine şi unt de arahide te face să îţi lase gura apă. Aşadar, iată o listă cu unele dintre cele mai neobişnuite pofte întâlnite în sarcină, potrivit www.mumsnet.com

1. Lucruri total neindicate pentru consumul uman

Biscuiţii pentru câini, chiar dacă mirosul nu este tocmai apetisant, creta, deşi gustul nu este unul bun, sau chiar şi cauciucuri, se află pe lista celor mai ciudate dintre poftele gravidelor.

2. Ciocolată şi iar ciocolată

Alte femei spun că au simţit nevoia să consume cantităţi imense de ciocolată pe durata sarcinii, indiferent cât de rău se simţeau după aceea.

3. Cele mai ciudate pofte ale gravidelor. Ulei de măsline şi spălatul gurii cu săpun

Unele femei care au fost însărcinate spun că nu se puteau sătura de băutul uleiului de măsline, iar altele că ar fi dat orice să se poată spăla pe dinţi cu săpun ori că de fiecare dată când spălau vasele simţeau nevoia să folosească cât mai mulţi bureţi, ca să vadă exact ce efect au asupra veselei.

4. Miros de haine ude

Mirosul de dero pudră li se părea unora dintre fostele gravide deosebit de plăcut în timp ce altele spun că opreau maşina de spălat pentru a mirosi hainele pe jumătate ude.

5. Cele mai ciudate pofte ale gravidelor. Festin

Rubarbă crudă sau piersici la conservă, snacks-uri înmuiate în lapte fierbinte cu ciocolată, budincă de mazăre în combinaţie cu ciocolată cu caramel, ori sardine cu orice fel de mâncare, fie că este vorba despre pizza, cremă din ou şi lapte, sau chiar în ceai, se află şi ele pe listă.

6. Orice poftă ai avea, trebuie îndeplinită ACUM!

Ouă de Paşti în noiembrie este o altă poftă ciudată de care îşi aminteşte o fostă gravidă. Şi nu, nu a funcţionat înlocuirea cu ciocolată obişnuită. Cu toate că soţul femeii a găsit un ou de Paşti pe internet, preţul ridicat i-a făcut pe cei doi să renunţe la a-l cumpăra. O altă femeie îşi aminteşte cum într-o seară a văzut la televizor pe cineva mâncând friptură, ouă şi chips-uri. Atât de mare i-a fost pofta încât iubitul ei a trebuit să meargă la magazin, să cumpere cele necesare şi să gătească.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa