De ce nu raman insarcinata? Despre puterea mintii

TOTUL DESPRE MAME

Frustrarea lui „De ce nu raman insarcinata?”

Intrebarea „de ce nu raman insarcinata?” atrage, de obicei, dupa sine si o anumita doza de frustrare. Daca aveti probleme in a ramane insarcinata, ar putea fi si din cauza subconstientului care va trage inapoi – poate sunteti ingrijorate ca nu veti fi o mama buna sau ca nu va veti permite sa intretineti un copil.

Cum se face sex pentru a concepe un copil: 5 reguli de baza

  1. Poate parea evident, dar este important sa faceti sex regulat – o data la doua-trei zile pe tot parcursul ciclului.
  2. Cand e vorba de pozitii, ganditi in profunzime. Pozitia misionarului si penetrarile pe la spate asigura depozitarea corecta a lichidului seminal in colul uterin.
  3. Nici nu trebuie mentionat ca este necesar ca barbatul sa ajunga la orgasm. Cu toate acestea, insa, studii au aratat ca punctul culminant la femei (fie simultan cu al lui, fie inaintea lui) ajuta la conducerea mai rapida a lichidului seminal in pantece. Nu este vital in procesul conceptiei, dar sa nu ii spui lui nu e imperios necesar.
  4. Specialistii au pareri impartite cand este vorba de statul cu picioarele pe pereti dupa consumarea actului sexual. Unii spun ca ar fi important, altii ca e irelevant. Daca va luati dupa legea gravitatiei, insa, nu strica sa incercati.
  5. Simtiti-va bine! Uitati de intrebarea „de ce nu raman insarcinata”, de tehnici si de metode. Planificarea dupa un calendar nu este chiar cel mai puternic stimulent pentru partener.

 

92% din cupluri reusesc sa conceapa un copil in maxim doi ani din momentul in care renunta la metodele contraceptive si fac sex regulat.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa