Vedete care au pierdut o sarcină

Alexandra Irimiea

Să pierzi o sarcină nu e deloc ușor. Simți un gol pe dinăuntru pe care nu-l poți umple, iar tristețea te poate copleși zile la rând.

Din păcate, avortul este foarte des întâlnit și multe femei trec prin astfel de situații. Iată cum au simțit pe pielea lor această durere 13 vedete din toată lumea, citate de Health.com.

Pentru fiecare femeie care a trecut prin așa ceva, contează experiența. Asta doare! Cum a trăit ea pierderea. Cum a marcat-o.

Cum este să pierzi o sarcină? 15 declarații ale vedetelor din toată lumea care au trecut prin trauma pierderii unei sarcini

Beyonce: „Sunt atât de multe cupluri care trec prin asta și a fost, pentru mine, o parte importantă din viața mea. A fost unul dintre cele mai grele lucruri prin care am trecut vreodată. Acesta a fost motivul pentru care nu am spus că sunt însărcinată a doua oară, pentru că nu știam ce se poate întâmpla… a fost greu“. (Emisiunea OWN, în 2013)

Gwyneth Paltrow: „Copiii mei mă roagă mereu să mai fac un copil. Și niciodată nu se știe, aș putea să mai strecor încă unul. Îmi lipsește un al treilea, dar încă mă gândesc la asta. Am avut o experiență urâtă când am fost însărcinată cu al treilea copil și am pierdut sarcina. Nu a mers și viața mi-a fost pusă în pericol. Așa că mă gândesc dacă suntem bine așa sau ar trebui să mai încercăm o dată.“ (The Mail on Sunday You, 2013)

Giuliana Rancic: „Am spus Nu mai fac asta încă o dată! Nu pot. Am fost foarte mânioasă pe viață și pe Dumnezeu. Sper să putem ajuta oamenii să înțeleagă că nu e ceva de care să-ți fie rușine. Din păcate, este un subiect tabuu, dar este o problemă des întâlnită.“ (People, 2010)

Lindsay Lohan: „Nimeni nu știe asta, dar am pierdut o sarcină și mi-am luat liber două săptămâni. Este o poveste mai lungă. Nu mă puteam mișca. Eram bolnavă. Pe plan psihic asta te tulbură foarte mult.“ (Emisiunea OWN, 2013)

Nicole Kidman: „Din secunda în care m-am căsătorit cu Tom, am vrut să avem copii și am pierdut o sarcină la început. A fost foarte, foarte traumatizant“ (Vanity Fair, 2007)

Nancy Kerrigan: „Prima dată când intri în cabinet și îți spun «Oh, nu e nicio bătaie de inimă» este devastator. Am simțit-o ca pe un eșec.“ (People, 2017)

Wendy Williams: „Am suferit mai multe pierderi de sarcină, inclusiv două la cinci luni. Atunci urăști hăinuțele pe care le-ai cumpărat, iar camera copilului este decorată deja… Medicii te întreabă dacă vrei să faci o înmormântare sau dacă alegi incinerarea. Am trecut prin asta nu o dată, ci de două ori, împreună cu soțul meu.“ (PBS, 2015)

Barbara Walters: „Am avut mai multe avorturi. Iar atunci când s-au întâmplat, nu am vorbit despre ele. Mi-am luat câteva zile libere și apoi m-am întors la muncă“. (NBC News, 2013)

Joan Rivers: „După Missy am avut două avorturi și o sarcină extrauterină tubară. Faptul că nu pot avea mai mulți copii este singurul meu regret.“ (People, 1993)

Bethenny Frankel: „Am început să sângerez, dar destul de mult. Jason m-a dus la doctor și mi-au făcut o ecografie în cabinet ca să vadă bătăile inimii. Ceva nu merge bine. Nu le găsesc, întreba medicul. Nici Jason nu vedea nimic pe monitor. Și-atunci am întrebat: Am pierdut sarcina? Nici măcar nu-mi dădusem seama.“ (Glamour, 2012)

Mariah Carey: „Ne-a șocat pe amândoi și am ajuns într-un loc întunecat și foarte dificil. Când mi s-a întâmplat asta nu am fost în stare să vorbesc cu nimeni. Nu mi-a fost deloc ușor.“ (Access Hollywood, 2010)

Brooke Shields: „Am fost distruși. Până atunci credeam că dacă pur și simplu a sosit timpul și vreau un copil, o să funcționeze. Poate niciodată nu voi știi de ce s-a întâmplat așa. Dar m-a făcut să înțeleg diferența între a dori să ai un copil și dorința de a fi cu adevărat mamă.“ (People, 2003)

Gabrielle Union: „Am avut opt sau nouă pierderi de sarcină. Timp de trei ani, corpul meu a fost un prizionier, tot încercam să rămân însărcinată.“ (People, 2017)

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa