Cum concepi un băiat?

Alexandra Ion
cum sa concepi băiat
Nu e mit, e pură știință! Iată ce variante ai putea încerca! FOTO: Shutterstock

Vrei să concepi un băiat? Înainte de orice trebuie să știi că probabilitatea naturală de a concepe un băiat este mai mică cu câteva procente decât aceea de a concepe o fată.

Apoi, ia în calcul hazardul care domină tot ceea ce se petrece în natură, inclusiv dacă vei avea o fată sau un băiat. Și mai trebuie să știi că sexul viitorului copil este determinat de un factor genetic de origine paternă. Cu alte cuvinte, sexul viitorului copil este determinat de tată și de spermatozoid. În compensație, află că există studii serioase care analizează detaliile care fac diferența între posibilitatea de a concepe o fată sau un băiat, iar toate cele ce urmează pleacă de la aceste concluzii bine documentate.

Iată ce trebuie să faci dacă vrei să concepi un băiat!

Metodă Shettles este cea care poate face diferența între a concepe o fată și a concepe un băiat și are temei științific și medical. Sperma conține două tipuri de spermatozoizi. Unii au cromozomul Y, care va duce la conceperea unui băiat, alții au cromozomul X care duce la conceperea unei fete. Cele două tipuri de spermatozoizi agreează medii diferite, iar accentuarea acestor diferențe poate crește șansele de a concepe un băiat sau o fată.

Dacă vrei un băiat este necesar să faci sex în intervalul de 12 ore în jurul momentului ovulației. Dacă nimerești acest moment de aur, șansele de a avea un băiat sunt de circa 75%. În plus, este recomandat să faci sex rar, pentru că aceasta stimulează numărul și vitalitatea spermatozoizilor care au cromozomul Y.

O penetrare adâncă sporește șansele de a avea un băiat, pentru că sperma va ajunge mult mai aproape de colul uterin și va fi evitată zona acida care distruge spermatozoizii cu cromoxomul Y, aflată în prima parte a vaginului, scrie disabled-world.com.

Un orgasm puternic poate să sporească mult șansa de a concepe un băiat. Acest fenomen alcalinizează mediul din vagin, făcându-l mai prietenos pentru sperma cu caracter Y, iar contracțiile care însoțesc orgasmul împing mai repede sperma cu factor Y în col.

Dieta carnivoră sporește și ea considerabil șansele de a concepe un băiat. Lista de alimente recomandate în dietă pentru concepția unui băiat include: carne roșie, ouă, pește, fasole, mazăre, ciuperci, zucchini, stafide, pâine și alimente sărate. În plus, un nivel ridicat al glucozei din sânge poate spori mult șansele de a concepe un băiat.

Cafeaua consumată de partener, înainte de actul sexual este un energizant inclusiv pentru spermatozoizii cu cromozom Y, deci o șansă în plus pentru a concepe un băiat. Dacă adaugi un duș călduț spre rece, tot pentru viitorul tată, acesta ar putea avea șase mult mai mari de a fi tată de băiat.

Dacă pentru a concepe o fată este recomandat mult romantism și o treabă făcută pe îndelete, dar dacă vrei să concepi un băiat trebuie să fii iute și fără complicații, adică scurt și repede, fără romantism.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa