Dieta cu boabe de muștar

TOTUL DESPRE MAME
Boabe de mustar

Pe cât de mici, pe atât de eficiente și importante pentru sănătatea omului, boabele de muștar fac minuni. Boabele de muștar au foarte puține calorii și niciun pic de colesterol, fiind un condiment care arde depunerile de grăsime și stimulează organismul, astfel că te poate ajuta să slăbești.

În plus, boabele de muștar conțin și zinc, potasiu, magneziu, zinc, seleniu, calciu, proteine și acizi grași esențiali Omega-3, care produc în organism o stare de bine. Drept urmare, boabele de muștar sunt considerate și un antidepresiv natural, alinând stările de depresie și de nervozitate.

În lupta cu kilogramele, boabele de muștar pot face adevărate minuni – dieta cu boabe de muștar redă vitalitatea corpului, accelerează metabolismul și îți taie pofta de mâncare datorită gustului ușor picant al boabelor.

Iată ce presupune dieta cu boabe de muștar!

Dieta cu boabe de muștar – rețete

În urma unor studii recente, cercetători în domeniul nutri­ţiei au arătat că dacă adaugi câteva boabe de muștar la orice masă, câteva ore mai târziu, arderea grăsi­mi­lor va creşte cu 25%. In­cluse în mesele de zi cu zi, boabele de muștar pot stimula metabolismul pe ter­men mai lung.

În diete de slăbit, sunt recomandate boabele de muștar albe cât și cele brune, acestea din urmă având un efect mai puternic.

Astfel, de 3 ori pe zi, în timpul me­sei, se consumă o jumătate de lin­guriţă boabe de muștar, amestecate cu puţină apă, cât să se transforme într-o pastă. Pen­tru un gust mai bun, se adaugă câ­teva picături de suc de lămâie proas­păt. Tratamentul du­rează 30 de zile. Se poate relua după o pauză de două săp­tă­mâni. Poți creş­te eficienţa muşta­ru­lui în lupta cu kilogramele dacă adopți şi un regim să­nătos, care se ba­zea­ză pe multe legu­me, fructe, brânze­turi degresate şi peşte.

Citește continuarea pe: clicksanatate.ro

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa