3 modalități prin care obții un avocado copt

Iulia Mirică
avocado copt totul despre mame

Cum să ajuți un avocado să se coacă ușor și rapid: 3 modalități testate pentru a obține un avocado copt

Ai cumpărat vreodată fructe de avocado necoapte și ai încercat să le folosești a doua zi într-o rețetă? Ei bine, noi da, iar rezultatul a fost unul mai puțin decât satisfăcător. De-a dreptul deplorabil, adică.

Așa că ne-am gândit să-ți prezentăm trei modalități prin care poți să ajuți fructul de avocado să se coacă ușor și rapid, pentru a evita un posibil dezastru culinar data viitoare când vrei să faci o rețetă cu avocado. Copt, bineînțeles.

Metoda 1 de a obține un fruct de avocado copt

Pentru această metodă de coacere vei avea nevoie de fructe de avocado, o pungă maro de hârtie, un măr sau o banană.

2 pași pentru a ajuta fructul de avocado să se coacă:

1. Începe prin plasarea mărului sau bananei la fundul unei pungi de hârtie, împreună cu mai multe fructe de avocado. Etilena pe care o emite mărul în mod natural accelerează procesul de maturare al produselor alimentare cu care intră în contact sau alături de care este păstrat.

2. Se pliază partea de sus a pungii și se păstrează închisă timp de 24 de ore. Pentru a accelera procesul, se pot adăuga mai multe mere sau banane în punga cu fructele de avocado, iar într-o zi vei avea parte de fructe mai moi, iar textura va avea consistența perfectă pentru folosire.

Metoda 2 de a obține un fruct de avocado copt

Pentru această metodă, vei avea nevoie de fructe de avocado, folie de aluminiu și un uscător de păr.

Căldura oferă posibilitatea de a înmuia tot felul de alimente și, de asemenea, am constatat că prin aplicarea căldurii, poți înmuia și coace fructele în mai puțin de 30 de minute. Dacă ești cu adevărat în criză de timp, pur și simplu învelește fructele în folie de aluminiu și îndreaptă un uscător de păr, la o temperatură ridicată, către ele, timp de 10-15 minute.

Metoda 3 de a obține un fruct de avocado copt

Pentru cea de-a treia metodă, vei avea nevoie de fructele de avocado, folie de aluminiu și un cuptor.

2 pași pentru a coace fructul de avocado la cuptor:

1. Folosind același principiu ca la cea de-a doua metodă, cuptorul tău va face minuni în combinație cu fructele de avocado. Se învelesc fructele în folie de aluminiu și se introduc în cuptorul încălzit în prealabil la 90 grade Celsius, timp de aproximativ 15 minute.

2. Se scot fructele din cuptor, se dă la o parte folia de aluminiu și poți admira fructele coapte. Admira și folosi într-o rețetă absolut delicioasă și sănătoasă pentru întreaga familie, desigur.

Iată și câteva rețete delicioase cu avocado:

Tort vegan fără zahăr, cu unt de arahide

Humus cu avocado: sursă de grăsimi sănătoase

Salată de năut cu avocado

Și nu uitați să ne dați un like pe Facebook, dacă nu ne-ați dat deja, pentru a fi la curent cu tot ce publicăm!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa