Cele mai sănătoase fructe exotice

TOTUL DESPRE MAME
fructe

Dacă te-ai săturat de aceleași fructe și ai vrea să încerci ceva nou, foarte gustos, dar și foarte sănătos, iată câteva dintre cele mai sănătoase fructe exotice. Încearcă-le gustul și alege ce ți se potrivește mai bine. Fructele trebuie să facă parte din dieta noastră zilnică, deci nu ezita să încerci ceva nou mereu.

Cele mai sănătoase fructe exotice – castravetele african, kiwano

Kiwano sau castravetele african cu coarne. Africa este un continent exotic, de unde vine unele dintre cele mai exotice lucruri, mai ales mâncăruri. Kiwano arată ca un castravete țepos de culoare galben-portocaliu și este foarte bogat în vitamina C, complexul de vitamine B (B2, B5 și B6), beta-caroten, potasiu, magneziu, carbohidrați, mangan și multe altele. Pe interior arată exact ca un castravete de culoare verde, are boabe suculente și un gust între castravete și dovlecel. În plus, nu conține grăsimi, fiind ideal în curele de slăbire.

Cele mai sănătoase fructe exotice – physalis

Psysalis sau cătina incașă sunt fructe asemănătoare cireșelor, sunt acoperite de un înveliș portocaliu și au gust acrișor, ca al roșiilor. Physalis conține multe vitamine și minerale, fiind unul dintre cele mai sănătoase fructe exotice. În afara de complexul de vitamine B, fructul mai conține și vitaminele C și P și minerale, precum calciu, fosfor, fier. Fructul poate fi folosit în tratamentul pentru astm, dermatită, malarie.

Direct din jungla amazoniană, un fruct minune, cu proprietăți extraordinare este și aguaje. Vitaminele A și C sunt principalele vitamine conținute, fiind un fruct folosit pentru vindecarea arsurilor. Tot din acest fruct se face un vin exotic foarte gustos. Femeile se bucură enorm de proprietățile sale, deoarece conține fitoestrogeni, estrogeni produși în natură, care accentuează trăsăturile feminine și ajută la menținerea sănătății părului și unghiilor.

Citește continuarea pe: clicksanatate.ro

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa