Ceaiuri care ard grăsimile

Iulia Mirică
ard-grasimile-totul-despre-mame

Ce ceaiuri care ard grăsimile sunt recomandate?

Dacă faceți parte dintre persoanele cărora le face plăcere să bea o cană cu ceai, atunci ar trebui să profitați de acele ceaiuri care ard grăsimile!

Chiar dacă nu vă place ceaiul, a venit timpul să-l luați în considerare ca unul dintre ritualurile zilnice. Anumite tipuri de ceai pot revitaliza abilitatea organismului uman de a arde grăsimile rapid și ușor. Studiile recente arată că ceaiul poate reseta termometrul intern pentru a stimula arderea grăsimilor cu 20% mai mult ca înainte, fără exerciții fizice, dietă sau vizite regulate la saună. Şi pentru că ideal ar fi să-i dați organismului orice șansă în lupta împotriva grăsimilor, v-am pregătit o listă cu ceaiuri care ard grăsimile, pe care le puteți încerca acasă.

Ceai verde pentru slăbit

Unele studii au descoperit că extractul de ceai verde, care este bogat în polifenoli și catechine, este util pentru managementul obezității, deoarece induce termogeneza și stimulează oxidarea grăsimilor. Un anumit tip de catechine conținut de ceaiul verde, galat epigallocatechin (EGCG), este responsabil pentru stimularea metabolismului de odihnă și stimulează arderea grăsimilor. Dacă beți în mod normal cafea cu frișcă și zahăr în fiecare dimineață, atunci ceaiul verde va fi o alternativă care va duce la slăbit.

Ceai alb pentru scădere în greutate

Ceaiul alb este cunoscut pentru faptul că descompune grăsimea. De fapt, acest ceai acționează în organism în mai multe moduri pentru a promova arderea grăsimilor. Acesta blochează formarea de noi celule grase, în timp ce stimulează lipoliza, procesul de organismului de a descompune grăsimea stocată. Un grup de cercetători a descoperit că și acest tip de ceai este o sursă bogată de catechine, un tip de antioxidant care declanșează eliberarea de grăsime din celule și accelerează capacitatea ficatului de a transforma grăsimea în energie.

Ceai Rooibos care arde grăsimile

Ceaiul Rooibos împiedică formarea de noi celule de grăsime. Acest ceai roșu, dulce în mod natural, este făcut din frunzele tufișului de Rooibos și are un efect puternic de topire a grăsimilor. Potrivit cercetătorilor din Africa de Sud, polifenolii și flavonoidele găsite în această plantă inbibă procesul de adipogenesis (formarea de noi celule de grăsime) cu un procent de 22%.

Ceai Oolong pentru slăbit

Această băutură tradițională chinezească este bogată în antioxidanți și, nu numai că ajută ca nivelul colesterolului să rămână sub control, dar ajută și digestia, putând fi consumat și pentru revitalizarea metabolismului. Precum ceaiul verde, ceaiul Oolong are un conținut bogat de catechine, care intesifică eforturile de pierdere în greutate prin îmbunătățirea capacității organismului de a metaboliza grăsimea.

Citeşte şi:
Ceaiul de salvie ajută digestia
5 băuturi naturale care luptă împotriva celulitei
Tratamente de înfrumuseţare cu ceai verde
Cum scăpăm de grăsimea de pe abdomen?

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa