3 idei de crutoane pe care le poți face acasă

Iulia Mirică
crutoane de casa totul despre mame

crutoane-cu-usturoi-totul-despre-mame

Crutoane cu usturoi și ierburi

Ingrediente pentru crutoanele cu usturoi și ierburi:

1/2 pâine mai veche de 1-2 zile
3 căței de usturoi, zdrobiți
2 linguri de frunze proaspete de cimbru, tocate
2 linguri de frunze proaspete de oregano, tocate
2 linguri de ulei de măsline

3 pași pentru a prepara crutoanele cu usturoi și ierburi:

1. Se încălzește cuptorul la 220 grade Celsius sau 200 grade pe ventilație. Se pune o hârtie de copt într-o tavă mare de cuptor.

2. Se taie pâinea în bucățele de 3 centimetri. Se adaugă într-un bol mare. Într-un alt bol, se amestecă bine usturoiul curățat și zdrobit în prealabil, cimbrul, oregano și usturoiul. Se adaugă amestecul la pâinea mărunțită și se amestecă bine.

3. Se aranjează bucățelele de pâine pe tavă, într-un singur strat. Se asezonează cu sare și piper și se lasă 10-12 minute la cuptor sau până când se rumenesc și devin crocante. Se lasă la răcit pe tavă, după care pot fi servite.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa