Sandvici-tort cu somon si crema de branza, ingrediente:
- 8 felii de paine toast, curatate de coaja
- 60 g unt usor inmuiat
- 200 g crema de branza natur
- 3 rosii coapte si taiate felii
- ½ castravete in folie de dimensiune medie, curatat de coaja si taiat felii subtiri
- 120 g file de somon fript intr-o tigaie antiaderenta
- 3 oua fierte tari si apoi tocate
- 3 linguri de maioneza
- ¼ de salata iceberg
- 60 g alune prajite si faramitate
Mod de preprare:
Asezati 2 felii de paine pe un tocator si acoperiti cu crema de branza si felii de rosii, apoi asezati inca 2 felii peste acestea si acoperiti-le cu un amestec din maioneza si oua tocate, condimentate dupa gust cu sare si piper. In continuare asezati peste sandvici inca 2 felii de paine, pe care le veti unge cu unt, apoi veti aseza deasupra felii de castravete peste care veti pune somonul faramitat si condimentat cu sare si piper. In sfarsit veti acoperi sanviciul cu ultimele 2 felii de paine, care la randul lor vor fi unse cu restul de crema de branza si peste care veti presara alunele prajite.