Vocea ta. Cereale pentru dimineață și o bicicletă albastră

Cristina Călin, redactor-șef
cereale pentru micul dejun

  Niște cereale pentru micul dejun ne-au salvat ziua de sâmbătă. Cum? Fiul meu cel mic a primit în dar fosta bicicletă a surorii lui mai mari. Evident, ea, prințesă cum e, a avut un vehicul pe două roți roz. Micuțul nu a avut prea multe de obiectat, până când, într-o zi s-a hotărât că vrea și el să aibă o bicicletă albastră ”de băieți”. 

  Ce legătură e între cereale pentru micul dejun și vopsit de cadre de bicicletă? Nici eu nu o vedeam până acum, dar să luăm lucrurile pe rând, ca să fie clară treaba.

  Sâmbătă de dimineață eram toți ai casei la masă. Într-un ibric era lapte călduț. Câteva pungi cu sortimente de cereale de mic dejun Nesquik® stăteau pe masă și ne invitau să ne alegem preferatele. Nu ne era gândul la mâncare, ne făceam planurile pentru vopsitul bicicletei. Domnul mare și cu domnul mic își propuseseră să meargă la cumpărături de vopsea, degresant, pensule și alte minuni. Nouă, fetelor, ne-a revenit sarcina de a căuta niște abțibilduri demne de o bicicletă albastră. Și cum mâncam noi și planificam, fosta posesoare a bicicletei tresaltă ca trezită din somn: ”Știu eu ce putem face, folosim chiar pungile acestea de cereale!”  Eram sigură că i-a venit o idee năstrușnică, așa cum ne-a obișnuit. Dar nu, era ceva simplu și creativ. ”Pot fi făcute și decorațiuni pentru biciclete!” Acum ne-am dat seama că problema noastră era aproape rezolvată.

  Cereale pentru mic dejun care stârnesc joaca

  Băieții au mers la magazin să se aprovizioneze cu ce aveau nevoie, noi am pregătit ambalajele pentru decorațiuni și am  căutat și câteva abțibilduri. După masa de prânz eram toți în curte gata să pregătim bicicleta albastră ”de băieți”. Doamne, cât ne-am mai distrat! Până când domnul a pregătit bicicleta pentru vopsit, noi am transformat ambalajele de la cerealele pentru mic dejun Nesquik® în ornamente pentru bicicletă. Fiecare și-a aranjat cum a știut mai bine vehiculul și, când totul a fost gata, am plecat într-o cursă toți patru.

  Dacă vreți și voi să încercați să faceți unul, vă las mai jos un video care explică foarte clar cât de ușor sunt de făcut.

  Iată care este legătura dintre cereale de mic dejun și biciclete. Deși, dacă stau să mă gândesc mai bine, cerealele au fost cele care au făcut legătura în familie. N-am mai petrecut de mult timp atât de plăcut o zi întreagă!

  Dacă ți-a plăcut acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa