Proporția perfectă între gust și sănătate, cu gama Bio de la Olympus (P)

TOTUL DESPRE MAME

Brandul Olympus s-a dedicat tradiției de a produce lactate în perfectă armonie cu natura. Materia primă utilizată pentru produsele lactate realizate pentru piața din România provine de la producători locali, ferme eco-certificate din România.

În 2013, Olympus a fost brandul care a deschis categoria iaurtului bio în România, pe care a completat-o, ulterior, cu produse variate, precum: kefir, sana, lapte de consum 1,7% si 3,7%, iaurt bio 3,5% și iaurt de băut 1,5%.

Cum alimentația copiilor reprezintă cheia unei dezvoltări viitoare corespunzătoare atât fizic, cât și mental, Olympus vine în sprijinul părinților cu două produse destinate copiilor cu vârste peste un an.În 2017, în portofoliul brandului au fost adăugate laptele și iaurtul 1Bio3, certificate de către asociația Bio Austria și recomandate de Bio România.

Pentru a crește frumos și armonios, copilul trebuie să aibă o structură de bază sănătoasă, care să îi permită să se bucure de toate momentele speciale ale copilăriei. Produsele 1Bio3 sunt îmbogățite cu vitamine importante pentru o dezvoltare echilibrată a celor mici, printre care:

  • vitamina A – cu rol în acuitatea vizuală, precum și în hidratarea pielii;
  • vitamina C – acționează ca un factor de activare a sistemului imunitar;
  • vitamina D3 – esențială pentru menținerea sănătății sistemului osos;
  • vitamina E – are capacitate antioxidantă, protejează și fortifică inima și arterele.

Laptele 1Bio3, îmbogățit cu 21 de vitamine și minerale, este disponibil în varianta de 3.7% iar iaurtul 1Bio3, disponibil în trei sortimente (vanilie, banană și căpșuni), de 3,1%.

 

 

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa