2 rețete de cremă de tort cu ciocolată

Iulia Mirică
creme de tort de casa totul despre mame

crema de tort de casa totul despre mameCremă de tort cu fulgi de ciocolată

Ingrediente pentru cremă de tort cu fulgi de ciocolată:

1/2 cană cu apă fierbinte
4 linguri de pudră de cacao
1 1/2 căni cu fulgi de ciocolată
2 căni cu smântână
2 linguri de zahăr

2 pași pentru a prepara cremă de tort cu fulgi de ciocolată:

1. Se dizolvă pudra de cacao în apă fierbinte. Fulgii de ciocolată se pun într-un bol rezistent la căldură, deasupra unei oale mici cu apă fierbinte, și se topesc la bain-marie. Se adaugă amestecul de cacao în fulgii de ciocolată topiți și se amestecă bine pentru a se combina.

2. Într-un castron separat, se bate bine smântâna cu zahărul. Se adaugă amestecul de smântână în ciocolata topită și se amestecă împreună cu o spatulă, până când compoziția devine omogenă. Se lasă la frigider, până când o folosești.

Te-ar mai putea interesa