Biscuiţi pentru Moş Nicolae

TOTUL DESPRE MAME
biscuiți pentru Moș Nicolae

Biscuiți pentru Moș Nicolae. Gata? Ghetele sunt puse în geam și faptele bune numărate? Atunci Moș Nicolae nu se va lăsa așteptat și la noapte ne va aduce cadouri. Dar frumos din partea noastră ar fi să îi lăsăm la fereastră ceva dulce și bun, ca să fim siguri că vine și la anul. Acești delicioși biscuiți cu migdale se fac în doi timpi și trei mișcări, iar cei mici vor fi încântați să participe și ei la modelat, amestecat sau decorat.

Ingrediente pentru biscuiţi pentru Moș Nicolae

  • 1 cană de unt moale
  • 2/3 cană de zahăr brun
  • 1 ou
  • 2 căni de făină
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1 cană de migdale decojite (se pot înlocui cu nuci, alune de pădure, nuci Pecan)
  • 1/2 cană de migdale măcinate

Cum se fac acești biscuiţi pentru Moș Nicolae?

Preîncălziți cuptorul la 175 de grade C. Într-un bol cu dimensiuni generoase spumați untul cu zahărul, adăugați oul și treptat făina, împreună cu sarea, iar la final migadalele măcinate. Rugați-i pe cei mici să modeleze biluțe din această cocă. Așezați biluțele într-o tavă în care ați pus în prealabil hârtie de copt și presați-le cu fundul unui pahar mic. Puneți pe fiecare biscuite câte o migdală decojită (migdale decojite se găsesc în hypermarket-uri și magazine bio, dar dacă aveți migdale cu coajă le puteți lăsa câteva ore în apă și se vor decoji foarte ușor). Dați tava la cuptor pentru 15-17 de minute, până când biscuiții sunt aurii și tocmai buni de oferit musafirilor misterioși de la noapte (care, vai, momentan aleargă prin magazinele de jucării).

Dacă ți-am făcut poftă de biscuiți cu această rețetă de biscuiţi pentru Moș Nicolae îți recomandăm și alte preparate la fel de gustoase:

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa