Distrează-te în bucătărie, creând fețe amuzante din burger din carne de vită căruia îi faci „plete” din spaghete și ochi din boabe de mazăre.
Timp de pregătire: 15 minute
Timp de coacere: 6-10 minute
Porții – 4
INGREDIENTE
½ ardei gras roșu tocat mărunt
1 ceapă tocata mărunt
1 linguriță ulei vegetal
½ kg carne tocată de vită sau miel
1 linguriță pătrunjel verde tocat fin
1 măr curățat și dat pe răzătoare
1 ou bătut ușor
½ cană pesmet
1 linguriță sos Worchestershire
Sare și piper negru
Făină din grâu
Margarină
Spaghetti
Mazăre
Roșii cherry
MOD DE PREPARARE
Într-o tigaie, prăjește ardeiul gras și jumătate din ceapă timp de 5 minute până se înmoaie. Într-un vas, amestecă ceapa sotată, piper și jumătate de ceapă crudă care ți-a rămas cu toate ingredientele mai puțin făină și uleiul vegetal.
Pune făină pe mâini și formează chiftelele pentru burger. Unge grătarul cu margarină și prăjește burgerii câte 5 minute pe fiecare parte.
Pune burgerii pe un platou și în jurul lor așază fire de spaghette fierte (părul), iar din boabe de mazăre fă-i ochi și gură. Copilul tău va fi încântat.
Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.