Prezentatoare sezonul 1 - Totul Despre Mame

Prezentatoare sezonul 1

Adina Lucaciu

Prezinta: Totul despre mame
Studii: UNATC, promotia 2004, clasa Adrian Pintea – Adrian Titieni

Actrita Adina Lucaciu a absolvit UNATC-ul in 2004, clasa Adrian Pintea – Adrian Titieni. A colaborat cu Teatrul de Comedie si Teatrul National, avand in palmares roluri in seriale TV, scurt metraje si lung metraje, dar si teatru radiofonic.

Din teatrul radiofonic s-a nascut dragostea pentru dublaje, iar Adina si-a descoperit astfel o noua pasiune. Dublajele pentru Disney reprezinta o activitate despre care actrita vorbeste cu drag. „E frumos si ofertant pentru mine”, spune Adina. „E mult de discutat pe aceasta tema… In casti auzi vocea pe care trebuie sa o dublezi, in fata ai textul in limba romana si ecranul cu imaginea din film, iar tu trebuie sa faci in asa fel incat vocea ta sa se potriveasca cu versiunea in engleza si cu imaginea, si sa-i dea sens. E placut si frumos!”

Din 2004, Adina lucreaza la o gradinita cu programa britanica, unde tine un modul pe care l-a numit „Acting”. „Imi place sa provoc copiii prin joc, sa vad cat de imaginativi pot fi si cat de fericiti sunt cand descopera lucruri «singuri»”.

Din 30 ianuarie, Adina va prezenta, alaturi de Iuliana Margarit, „Totul despre mame”, la Prima TV. „Sper ca prin aceasta emisiune sa redescoperim impreuna cu telespectatorii nostri ce inseamna o nutritie sanatoasa si o buna comunicare intre parinti si copii. Vrem sa ne perfectionam, sa invatam cum sa facem lucruri mai bune si mai frumoase pentru noi si copiii nostri. Asadar, trebuie sa ne informam despre tot ce ne-ar putea ajuta in aceasta misiune dificila si minunata – aceea de a fi un bun parinte. Si pentru ca emisiunea se adreseaza in mod special doamnelor, sper sa dam incredere tuturor ca o femeie poate fi si mama, si sotie, si prietena”.

Adina este pasionata de sporturi extreme si masini.

 

Iuliana Margarit

Prezinta: Totul despre mame
Locul nasterii: Constanta
Zodia: Rac
Studii: Universitatea de Teatru si Film, Sectia Actorie; Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitate Bucuresti; Master in Psihoterapie

Actrita, psiholog si psihoterapeut cu specializare in psihoterapie cognitiv- comportamentala, Iuliana Margarit este cunoscuta fanilor serialului „Trasnitii” drept „psihologul de serviciu”, un rol indragit de telespectatori. „Aprecirea publicului este hrana artistului. Faptul ca oamenii ma opresc pe strada sa-mi spuna ca le place ceea ce fac si ca isi doresc sa ma vada mai des, reprezinta pentru mine o mare satisfactie. Este confirmarea faptului ca nu muncesc in zadar!”, spune Iuliana.

Nascuta la Constanta, in zodia Racului, Iuliana se descrie drept o romantica incurabila si, ca orice constantean, traieste cu marea in suflet, oriunde s-ar afla. „Iubesc marea si-mi amintesc ca imi placea sa merg la malul marii cu prietenii, iarna! Este superb, dar ingrozitor de frig”.

Absolventa a Universitatii de Teatru si Film – Sectia Actorie, si a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei (Universitatea din Bucuresti), cu un Master in Psihoterapie, Iuliana este o actrita fericita, care joaca acum rolul vietii ei: acela de mama. Cu fiica ei, Carla Maria, Iuliana are o relatie speciala. „Sa fii parinte este cea mai grea sarcina! Fiecare zi e o surpriza. Nu stii ce te asteapta, apar mereu situatii noi, pe care nu stii cum sa le rezolvi, dar cu siguranta, intuitiv de cele mai multe ori, iei cele mai bune decizii legate de copilul tau”.

Din 30 ianuarie, Iuliana va prezenta, alaturi de Adina Lucaciu, „Totul despre mame”, la Prima TV. „Formatul mi se potriveste ca o manusa. Este exact ceea ce-mi doream, sa moderez un show special. Iar Totul despre mame este o emisiune cu totul speciala! Vom incerca sa oferim, impreuna cu invitatii nostri, informatii, noutati si sfaturi utile pentru mame”.

Printre hobby-urile Iulianei se numara dansul, poezia si fotografia.

Pentru mai multe informatii, accesati www.iulianamargarit.tv.