PODCAST. Cum e viața de părinte când colinzi lumea cu trei copii în autorulotă

Familia Hajos s-a mutat în autorulotă și a pornit să cutreiere lumea.

Cristina Olivia Găburici, Redactor-Șef

Există familii care își cresc copiii călătorind în permanență, un concept numit worldschooling, cu adepți în întreaga lume. Printre ei, e și familia Hajoș, formată din doi adulți, trei copii și un cățel. Au renunțat la casa lor din Cluj, s-au mutat în autorulotă și au pornit să colinde lumea, pe termen nedefinit.

Părinții muncesc de pe drum: mama ilustrează cărți pentru copii, iar tatăl e fotograf. Băieții, care au 7 și 11 ani, învață în sistem homeschooling și explorează zi de zi locuri fascinante. Familia a plecat de o jumătate de an din România și a vizitat până acum, pe îndelete, Turcia și Grecia.

Într-un nou episod al podcastului Părinte cu minte, am invitat-o pe Oana Hajoș să ne spună de ce sunt importante călătoriile pentru copii și cum e viața de mamă când ești mereu pe drum, cu trei copii într-o autorulotă.

Puteți urmări aventurile familiei Hajos pe Facebook, Youtube și Instagram.

Dacă ți-a plăcut acest episod, îți recomandăm să le urmărești și pe celelalte:

Părinte cu minte este un podcast ce oferă răspunsuri și perspective moderne și sănătoase de parenting, care ajută familiile să ia decizii bune pentru copiii lor. Podcastul este produs de Totul Despre Mame și realizat de redactorul Cristina Olivia Găburici.

Pentru a nu rata episoadele următoare, abonează-te aici:

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa